Στη Βουλή ο εμπαιγμός των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας
Το στεγαστικό πρόβλημα του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας» παραμένει ανοιχτό και πιεστικό, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η μετεγκατάστασή του στο νέο κτήριο που κατασκευάζεται στην Αρτάκη.
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μουσική διαμαρτυρία στο κέντρο της Χαλκίδας, από μαθητές και γονείς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον εμπαιγμό, που υφίστανται, αφού παραμένουν σε ακατάλληλο κτήριο, στο Καλοχώρι- Παντείχι (διαβάστε εδώ).
Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Συμεών Κεδίκογλου έφερε το θέμα στη Βουλή, καταθέτοντας σχετική ερώτηση, με την οποία ρωτάει τους συναρμόδιους υπουργούς:
1. Ποια μέτρα προτίθενται να λάβουν ώστε να ολοκληρωθεί επιτέλους η αποπεράτωση και παράδοση του νέου κτηρίου του Μουσικού Γυμνασίου με ΛΤ Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας»;
2. Στη βάση ποιου συγκεκριμένου και οριστικού χρονοδιαγράμματος θα πραγματοποιηθεί αυτή;