ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Απρόθυμοι οι νοσηλευτές να συμμετάσχουν στα απογευματινά χειρουργεία

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Απρόθυμοι οι νοσηλευτές να συμμετάσχουν στα απογευματινά χειρουργεία
4 Απριλίου 2024, 19:15
A+ A-
Από τους 35 νοσηλευτές μόνο ένα άτομο έχει δηλώσει συμμετοχή στα απογευματινά χειρουργεία.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας προσπαθεί με κάθε τρόπο να λειτουργήσει τα απογευματινά χειρουργεία, υλοποιώντας την σχετική εξαγγελία του Υπουργού Υγείας, αλλά αντιμετωπίζει την σθεναρή αντίσταση των εργαζομένων.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας έχει εκφράσει από την αρχή την αντίθεσή του, ενώ και το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων διαφωνεί με αυτή την προοπτική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι - σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων- από 35 νοσηλευτές σε χειρουργικό και αναισθησιολογικό τμήμα, μόνο έχει δηλώσει συμμετοχή στα απογευματινά ιατρεία.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση αναζητά νοσηλευτές σε όλο το νομό πρόθυμους να εργαστούν στα απογευματινά χειρουργεία, προκειμένου να γίνει το πρώτο και να διαφημιστεί, ώστε να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Επιστροφή