ΚΡΗΤΗ: Σκοτώθηκε 33χρονος από έκρηξη φωτοβολίδας σε αποκριάτικο γλέντι

ΚΡΗΤΗ: Σκοτώθηκε 33χρονος από έκρηξη φωτοβολίδας σε αποκριάτικο γλέντι
18 Μαρτίου 2024, 15:30
A+ A-
Η διασκέδαση νεανικής παρέας κατέληξε σε θρήνο, με τον θάνατο του Μανώλη (φωτό).

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης από τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη K., ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, το βράδυ της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς

Ο Μανώλης ήταν ιδιοκτήτης ενός γνωστού αρτοποιείου στο κέντρο του Αγίου Νικολάου και το βράδυ της Κυριακής, μαζί με φίλους του, παρακολουθούσαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η γιορτή, πήγαν για διασκέδαση στον κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου όταν μια ναυτική φωτοβολίδα που έφερε κάποιος από την παρέα εξερράγη και καρφώθηκε στο σώμα του Μανώλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άτυχος 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου λίγη ώρα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που έφερε στην κοιλιακή χώρα.

Η μητέρα του 33χρονου έσπευσε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον γιο της στη ζωή.

Η ίδια, σε κατάσταση σοκ, δήλωσε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης:

" Ήταν στο καρναβάλι το παιδί, τελείωσε το καρναβάλι και πήγαν κάπου με τους φίλους. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε και τραυματίστηκε ο Μανώλης.

Στο νοσοκομείο πήγε ζωντανός και όταν έφτασα εγώ εκεί τον είχαν πάρει στο χειρουργείο. Είχε χτυπηθεί στο συκώτι, του διέλυσε το συκώτι η φωτοβολίδα."

Οι αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις από φίλους του 33χρονου, που ήταν παρόντες στο τραγικό περιστατικό, αναζητώντας ποιος κρατούσε τη μοιραία φωτοβολίδα, ενώ έχουν γίνει και δύο συλλήψεις.

Επιστροφή