Κεφτεδάκια μπακαλιάρου
Υλικά:
• 250 γραμ. φιλέτο μπακαλιάρου ψιλοκομμένο
• 100 γραμ. φρυγανιά
• 1 μεγάλη πατάτα βρασμένη
• 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
• 2 κ.σ. άνιθος ψιλοκομμένος
• χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
• αλάτι
• πιπέρι
• αλεύρι (για το πανάρισμα)
• ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα)
Εκτέλεση:
Σε ένα μούλτι ρίχνουμε τη φρυγανιά, την πατάτα, τα κρεμμυδάκια, τον άνιθο, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τα χτυπάμε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να γίνει σφιχτό.
Στη συνέχεια, το μείγμα αυτό το ρίχνουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μπακαλιάρο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
Καλή σας απόλαυση!