ΚΑΖΑΝΗ: Να ενταχθεί ο Δήμος Ερέτριας στο πρόγραμμα χορήγησης σχολικών γευμάτων

ΚΑΖΑΝΗ: Να ενταχθεί ο Δήμος Ερέτριας στο πρόγραμμα χορήγησης σχολικών γευμάτων
8 Μαρτίου 2024, 20:41
A+ A-
Κατέθεσε αναφορά προς την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.  

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Καζάνη, κατέθεσε ως αναφορά επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Ερέτριας σχετικά με την ανάγκη ένταξης του Δήμου στο πρόγραμμα χορήγησης σχολικών γευμάτων, προς την προς την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Στο κείμενο της ερώτησης τονίζει:

« Στην Εύβοια, σχολικά γεύματα παρέχονται σε ορισμένα μόνο σχολεία των Δήμων Χαλκιδέων και Κύμης-Αλιβερίου. Πρόσφατα το πρόγραμμα διευρύνθηκε σε άλλους 20 Δήμους, χωρίς σε αυτούς να περιλαμβάνεται κάποιος Δήμος της Εύβοιας.

Με την επιστολή του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αιτείται, έστω και εκπρόθεσμα, να ενταχθεί ο Δήμος Ερέτριας και το σχολείο τους, από τη σχολική χρονιά 2024-2025, στο πρόγραμμα χορήγησης σχολικών γευμάτων το οποίο είναι ένα βασικό μέσο υποστήριξης για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, ενισχύοντας την εκπαίδευση και ευημερία των παιδιών τους.

Επιστροφή