Ταραμοκεφτέδες
Υλικά:
• 100 γραμ. λευκός ταραμάς
• 3-4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
• 2 κ.σ. άνιθος ψιλοκομμένος
• 1 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
• 8-10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• πιπέρι
• αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε με νερό και στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά το ψωμί. Το τοποθετούμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε για 2-3 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον άνιθο, το δυόσμο και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Το μείγμα αυτό, το προσθέτουμε στο μπολ με το ψωμί, καθώς και τον ταραμά.
Ζυμώνουμε το μείγμα καλά με τα χέρια μας.
Φτιάχνουμε κεφτεδάκια στο σχήμα και το μέγεθος που επιθυμούμε, τα αλευρώνουμε καλά και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Καλή σας απόλαυση!