ΧΑΛΚΙΔΑ: Ανήλικος απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο τυροπιτάδικου και άρπαξε τα λεφτά από την ταμειακή μηχανή (VIDEO)

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ανήλικος απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο τυροπιτάδικου και άρπαξε τα λεφτά από την ταμειακή μηχανή (VIDEO)
22 Φεβρουαρίου 2024, 18:40
A+ A-
Διέφυγε με κλεμμένη μοτοσικλέτα και συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος εστίασης, η οποία διαπράχθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Χαλκίδας.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και έρευνας, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ανήλικο άτομο, το οποίο κατηγορείται για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή τροχοφόρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ανήλικος μπήκε στο κατάστημα και απειλώντας με μαχαίρι την υπάλληλο έκλεψε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, ενώ στην προσπάθειά του να το διατηρήσει της άσκησε σωματική βία και έπειτα τράπηκε σε φυγή.

Όπως πρόκυψε, νωρίτερα ο δράστης είχε κλέψει σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα από περιοχή της Χαλκίδας, την οποία χρησιμοποίησε ως μέσο μετάβασης και διαφυγής για τη διάπραξη της ληστείας.

Επιπλέον σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, σε βάρος των γονιών του ανήλικου, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, ως μέσο τέλεσης της ληστείας.

Λεπτομέρειες για το συμβάν στην έντυπη έκδοση της Γνώμης της Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου σε όλα τα σημεία πώλησης εφημερίδων της Εύβοιας.

Δείτε το σχετικό video:

Επιστροφή