Ο πατέρας των Παλαιοχριστιανών έπαιρνε 1018 ευρώ το μήνα από τον Δήμο Ερέτριας

Ο πατέρας των Παλαιοχριστιανών έπαιρνε 1018 ευρώ το μήνα από τον Δήμο Ερέτριας
20 Φεβρουαρίου 2024, 18:25
A+ A-
Εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας με τηλεργασία!    

Πολλές απορίες δημιουργήθηκαν στην κοινή γνώμη, μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας (διαβάστε εδώ την είδηση), σχετικά με τη φύση της εργασίας που παρείχε στον Δήμο Ερέτριας της Εύβοιας ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Ο 45χρονος εργαζόταν με τηλεργασία και σύμφωνα με το έγγραφο μισθοδοσίας του 45χρονου, που έφερε στη δημοσιότητα τηλεοπτικός σταθμός, εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και ο μηνιαίος μισθός που λάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος είχε πάρει μετάταξη από τον Δήμο Ηλιούπολης το 2020, επικαλούμενος λόγους υγείας. Στο μεταξύ, το θέμα έφτασε μέχρι την Ολομέλεια της Βουλής, όπου η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε τη διενέργεια ελέγχου

Συγκεκριμένα, σε παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, σχολίασε:

"Έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο, για να δούμε που υπηρετεί και με ποιο καθεστώς. Έχω ζητήσει από αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έλεγχο".

Ο 45χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, το βράδυ της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υψηλή πίεση και έντονη αδιαθεσία.

Αφού, όμως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εξετάστηκε και κρίθηκε πως η κατάστασή του δεν χρήζει νοσηλείας, για αυτό επέστρεψε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την απολογία του.

Επιστροφή