Ξεκίνησε η κάθοδος των αγροτών - Θα διανυκτερεύσουν στο Κάστρο Βοιωτίας
Ξεκίνησε στις 10 το πρωί της Δευτέρας (19/2) η κάθοδος των Θεσσαλών αγροτών για το συλλαλητήριο της Τρίτης (20/2) στο Σύνταγμα.
Τα τρακτέρ ξεκίνησαν από το μπλόκο του Πλατυκάμπου και θα κινηθούν μέσω της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας-Βόλου. Στη συνέχεια θα συναντήσουν τους συναδέλφους τους που έχουν στήσει μπλόκο στο Στεφανοβίκειο και από εκεί και πέρα θα περάσουν από τον Αλμυρό, θα ενωθούν με άλλα τρακτέρ και ως έναν κομβόι -πλέον- με τη συνοδεία περιπολικών, αλλά και οχημάτων αγροτών, θα φτάσουν στην Ανθήλη, εκεί όπου θα συναντηθούν με τρακτέρ που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο από το μπλόκο του Ε-65 στην Καρδίτσα.
Στη συνέχεια αυτό το κομβόι θα καταλήξει στο Κάστρο Βοιωτίας όπου θα διανυκτερεύσουν οι αγρότες.
Μαζί τους θα έχουν κι άλλα οχήματα με καύσιμα, αλλά και για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει κάποιο αγροτικό μηχάνημα, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν και να το επιδιορθώσουν, ενώ αύριο (σ.σ. Τρίτη) νωρίς το πρωί από το Κάστρο Βοιωτίας θα ξεκινήσουν προς την Αθήνα.
Η προσυγκέντρωση είναι για τις 17:30 στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια στις 18:30 όλοι μαζί θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα.




















