ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΦΟΝΟ: Ανατρεπτική ιστορία μυστηρίου στο Θέατρο Παπαδημητρίου
Η συναρπαστική ιστορία μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι «Πέντε μικρά γουρουνάκια» (Go back for murder), που διασκεύασε για το θέατρο η ίδια η συγγραφέας, ανεβαίνει φέτος για πρώτη φορά σε ελληνικές θεατρικές σκηνές, σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη.
Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου η παράσταση θα παρουσιαστεί δύο φορές στη Χαλκίδα ( στις 6 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ) στην σκηνή του Θεάτρου Παπαδημητρίου.
Τα γουρουνάκια είναι πέντε. Το ένα είναι ο δολοφόνος. Και ο λύκος αυτή τη φορά δεν είναι ο κακός, αλλά εκείνος που θα λύσει το μυστήριο. Πώς όμως, χωρίς κανένα χειροπιαστό στοιχείο στα χέρια του. Τίποτα δεν είναι όπως νομίζουμε και όπως φαίνεται.
Ερμηνεύουν:
Επιθεωρητής Τέρνμπολ: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Φίλιπ Μπλέηκ: Σαράντος Γεωγλερής
Άμυας Κρέιλ: Κωνσταντίνος Λάγκος
Μέρεντιθ Μπλέηκ: Παναγιώτης Καρμάτης
Καρολάιν Κρέιλ-Κάρλα: Ελένη Μπουκουβάλα
Έλσα Γκρηρ: Στέλλα Κοσμοπούλου
Μις Ουίλλιαμς: Κορίνα Αλεξανδρίδου
Άντζελα Γουόρεν: Στυλιανή Κλείδωνα
Voice off: Αντώνης Ραμπαούνης
Πληροφορίες
Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 6 μμ. και 9 μμ.
Διάρκεια: 100΄
Εισιτήρια: 17 € (γενική είσοδος), 15 € (φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ, άνω των 65), 12 € (γκρουπ, άνω των 15 ατόμων)
Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Ίαμβος και https://www.more.com/theater/pente-mikra-gourounakia-go-back-for-murder



















