MR PHONE ΧΑΛΚΙΔΑ: Γιόρτασαν τα τέσσερα χρόνια με ένα μεγάλο event (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

MR PHONE ΧΑΛΚΙΔΑ: Γιόρτασαν τα τέσσερα χρόνια με ένα μεγάλο event (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
16 Φεβρουαρίου 2024, 16:15
A+ A-
Χαμός έγινε στην Αβάντων την περασμένη Παρασκευή. 

 

Ένα μεγάλο event διοργάνωσε, την περασμένη Παρασκευή 9/2, το κατάστημα με αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας MrPhone.gr, για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας στη Χαλκίδα (δες εδώ το ακριβές στίγμα του). Η βραδιά είχε πολλά χαμόγελα, δώρα και φυσικά ωραίες προσφορές!

Πλήθος κόσμου, κυρίως νεαρής ηλικίας, μαζεύτηκε από νωρίς έξω από το κατάστημα παίρνοντας μέρος στο γνωστό παιχνίδι της νεολαίας "HUG TREND" ...γεμίζοντας αγκαλιές όλη την Αβάντων (δείτε το βίντεο, παρακάτω). Επιπλέον, ανακάλυψαν με ενθουσιασμό τα νέα gadget της εταιρίας, επιλέγοντας το ιδανικό για το κινητό τους σε εξαιρετικές τιμές! 

Χαμούλης έγινε το βράδυ της Παρασκευής έξω από το κατάστημα. 

Πολλοί εκμεταλλεύτηκαν τις προσφορές της βραδιάς και επέλεξαν το αγαπημένο τους αξεσουάρ, μέσα από την τεράστια γκάμα του καταστήματος.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Το πρώτο κατάστημα MrPhone.gr δημιουργήθηκε το 2017 στη Μυτιλήνη. Σήμερα, με την βοήθεια σωστών επαγγελματιών και την στήριξη των πελατών, μετράει 34 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερα από 100 άτομα προσωπικό ενώ συνεχώς επεκτείνεται.

H MrPhone.gr είναι μία οικογενειακή ελληνική εταιρεία που με όρεξη και μεράκι παραμένει πάντα ενημερωμένη για τις εξελίξεις της τεχνολογίας με στόχο να προσφέρει τα πιο σύγχρονα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές!

Παρέχει τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ κινητών για όλα τα μοντέλα, προστασία κινητών, ακουστικά, ηχεία και πολλά gadgets. Μάλιστα, πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία του eshop: www.mrphone.gr, και έτσι μπορείτε με ένα κλικ να έχετε τα πάντα στον χώρο σας.

Επιστροφή