ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: Αγαπημένα δώρα για το ταίρι σας!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: Αγαπημένα δώρα για το ταίρι σας!
12 Φεβρουαρίου 2024, 20:56
A+ A-
Δείτε τις προτάσεις του egnomi.gr 

Φεβρουάριος και Αγιος Βαλεντίνος πάνε μαζί! Η πιο ερωτιάρικη μέρα του χρόνου, που ανυπομονούν να γιορτάσουν όλοι οι ερωτευμένοι, έφτασε και το egnomi.gr έχει τις καλύτερες προτάσεις για δώρα.

Εσείς, τι θα πάρετε στο ταίρι σας; Πάρτε ιδέες και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στον έρωτα σας! 

ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ: Σίγουρα, θα ενθουσιαστεί! 

Εκφράστε τον έρωτα σας με όμορφα δωράκια αγάπης από το κατάστημα Φάτσα Κάρτα (δείτε εδώ διεύθυνση).  

Διαλέξτε το κατάλληλο για το βαλεντινάκι σας: Εντυπωσιακά κοσμήματα σε πολυτελή κασετίνες, χαριτωμένα αρκουδάκια και πολλές ακόμη ξεχωριστές επιλογές για να είστε μέσα στο εορταστικό mood της ημέρας. Σίγουρα, θα βρείτε εκείνο που θα εντυπωσιάσει τον έρωτα σας! 

BALLOONS CHALKIDA: Φτιάξτε ατμόσφαιρα! 

 
Δώστε ατμοσφαιρική διάθεση στη μέρα με ιδιαίτερες συνθέσεις από μπαλόνια! Στο Balloons Chalkida θα βρείτε μπαλόνια: Σε σχήμα καρδιάς ή σε σχήμα ...αγάπης, με αρκουδάκια και κατακόκκινα τριαντάφυλλα, με τα αρχικά σας και ο,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! 
Επισκεφθείτε το κατάστημα (βρείτε εδώ τη διεύθυνση και τηλεφωνάκι) ή δείτε τις μοναδικές δημιουργίες στη σελίδα τους στο fb & instagram @balloons.chalkida. 
Ακόμη και η πιο απαιτητική σύνθεση έρχεται στο χώρο που επιθυμείτε, αρκεί να δώσετε άμεσα την παραγγελία σας!

SWEET LIFE: Το πιο γλυκό Σ' αγαπώ! 

Πείτε το πιο γλυκό "Σ' αγαπώ" με ακαταμάχητα γλυκά στα πιο ...ερωτιάρικα σχέδια ! 
Στο ζαχαροπλαστείο Sweet Life (στις Καμάρες Χαλκίδας) θα βρείτε γλυκάκια που …φωνάζουν έρωτα και αγάπη, ό,τι πρέπει δηλαδή για μια τέτοια μέρα.

Αγαπημένες γεύσεις που αρέσουν σε όλους, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά και πάντα φρέσκα! Στις επιλογές θα βρείτε και νόστιμα γλυκά χωρίς ζάχαρη, αλλά και με stevia. 

Δείτε εδώ διεύθυνση και τηλεφωνάκι και ακολουθήστε τους στα social @Sweetlifechalkida 

IPO - IPO Jewellery:  Χαρίστε το τέλειο δώρο! 
 
 

Στο Ipo - Ipo (εδώ θα δείτε διεύθυνση) είναι full στο κόκκινο και σας παρουσιάζουν πανέμορφα κοσμήματα που δεν αφήνουν κανέναν ερωτευμένο ασυγκίνητο.

Χειροποίητες δημιουργίες by Christos Tsouvalas, επώνυμες τσάντες, ρολόγια και αξεσουάρ συνθέτουν ένα πολύτιμο "μπουκέτο" για ένα perfect gift.  Δείτε όλες τις συλλογές στο ipo-ipo.gr.  

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ "THE ART OF MAKING SWEETS" : Κολάζει ακόμη και τον Άγιο ...του Έρωτα. 

Μία γλυκιά καρδιά παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο την ημέρα των ερωτευμένων. Στο ζαχαροπλαστείο Βασιλείου (δείτε εδώ  πού βρίσκεται) γνωρίζουν πολύ καλά πως θα εντυπωσιάσετε το ταίρι σας.
Ωραία γλυκάκια, φτιαγμένα με μοναδικές κρέμες από κόκκινα φρούτα, τούρτες σε σχήμα καρδιάς με τις αγαπημένες σας γεύσεις: ferrero, bueno, σοκολατίνα, αλλά και επιλογές με λευκή κρέμα και φράουλες θα πλαισιώσουν την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου.  
 
LA FIAMMA:  Εκλεπτυσμένες γεύσεις!
Σε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, το ιταλικό εστιατόριο "La Fiamma(δείτε εδώ διεύθυνσησας προσκαλεί να γιορτάσετε την αγάπη και τον έρωτα προσφέροντας αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που θα ...αναζωογονήσουν τις αισθήσεις σας.  

Στο μενού θα βρείτε εκλεπτυσμένα πιάτα για όλα τα γούστα. Ανάμεσα στις απολαυστικές επιλογές περιλαμβάνονται: φρέσκα ζυμαρικά, πιάτα με θαλασσινά, δροσερές σαλάτες και ζουμερά φιλέτα.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας και ρομαντισμού στο αγαπημένο εστιατόριο της Χαλκίδας γιορτάζοντας ξεχωριστά την ημέρα των ερωτευμένων.

Το egnomi, σάς βγάζει από την δύσκολη θέση να ψάξετε για δωράκια. Επιλέξτε, λοιπόν, εκείνο που θα δώσει περισσότερη χαρά στον Βαλεντίνο σας και καλά να περάσετε! 

Επιστροφή