ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 2-0: Ο Βασίλης Γκούρλας έκανε τη διαφορά
Οι Λύκοι της Μακρυκάπας νίκησαν δίκαια 2-0 τα δελφίνια της Καρύστου και παραμένουν σταθερά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣΕ.
Η ομάδα του Αγγελου Βογιατζή ήταν ανώτερη και είχε on fire τον Βασίλη Γκούρλα που σημείωσε και τα δυο γκολ της ομάδας του (δεν ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα οι επιθετικοί Καραντάκης και Σίδερης).
Η Μακρυκάπα έχασε μια καλή φάση στο 5' με τον Σταματίου, όπου απέκρουσε ο Αραχωβίτης με τα πόδια. Η Μακρυκάπα συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο.
Η Κάρυστος ταξίδεψε στα Μεσσάπια με 14 παίκτες, ενώ ο κόουτς Τζόκας μέτρησε και μια αναγκαστική αλλαγή στο 10', όταν ο τραυματίας Ζάνι παραχώρησε τη θέση του στον Νικολί.
Η Μακρυκάπα βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 47', όταν από ασίστ του Χρήστου Ζουρμπουλή, ο Βασίλης Γκούρλας με σουτ έκανε το 1-0.
Ο ΑΟΜ συνέχισε να έχει τη υπεροχή (είχε άλλη μια κλασική φάση με τον Σταματίου), ενώ η Κάρυστος δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους στην άμυνα των Λύκων και μολονότι το 1-0 ήταν εύθραυστο, η εικόνα του ματς ...έδειχνε ότι πιο πιθανό είναι το σκορ να αυξηθεί για τους Λύκους, παρά να ισοφαρίσουν οι νότιοι.
Οπερ και εγένετο...
Στο 89', από κόρνερ του νεοαποκτηθέντα Κουτσαυλή (επέστρεψε στον ΑΟΜ πριν δυο εβδομάδες από την ΑΕΧ και μπήκε αλλαγή στο 77'), ο Βασίλης Γκούρλας με κεφαλιά έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
Διαιτησία: Τσακός, Πριόνας - Λιαγκάκης.
ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βογιατζής): Μίχος, Λέκκας, Γκέκας, Κικίδης, Προβής, Πασάι, Χρ. Ζουρμπουλής, Βασίλης Γκούρλας, Σταματίου (89' Βουρδάνος), Ντεγιάννης (42' Παπαγεωργίου), Χρ. Στούπας (77' Κουτσαυλής).
ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Τζόκας): Αραχωβίτης, Ραβιόλος, Χελιώτης, Θάτσι, Ζέφι (85' Γκίκας), Κακάβας, Χαρίσης, Μπούσουλας, Ζάνι (10' λ.τ. Νικολί), Καράβολας, Αλεξ. Ρούσσος.