ΧΑΛΚΙΔΑ: Παρέμβαση της Ασφάλειας σε αγοραπωλησία ναρκωτικών και τρεις συλλήψεις
Για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο άντρες και μία γυναίκα (όλοι Έλληνες), το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.
Επιπλέον, σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Οι συλλήψεις έγιναν μετά από παρέμβαση των αστυνομικών σε αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τον έναν εκ των συλληφθέντων, να προσεγγίζει το σπίτι των άλλων δύο, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα (φωτό κάτω).
Αφού βγήκε από το σπίτι ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
- Πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 8,15 γραμμαρίων.
- Αυτοσχέδιο τσιγάρο ακατέργαστης κάνναβης.
- Το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
- Ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθως, τόσο από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των δύο άλλων συλληφθέντων, όσο και από την κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- Τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (12,6) γραμμαρίων.
- Αυτοσχέδιο τσιγάρο ακατέργαστης κάνναβης.
- Το χρηματικό ποσό των 875 ευρώ.
- Πλήθος κενών αυτοσχέδιων νάιλον συσκευασιών, πρόσφορες για την συσκευασία των ναρκωτικών.
- Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
- Πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιάς, με μήκος λάμας (8) εκατοστών.
- Δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.




















