ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Ομόφωνα πρόεδρος η Κατερίνα Κυριακοπούλου (VIDEO)
Σε κλίμα συναίνεσης έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου οι δημαιρεσίες στον Δήμο Ερέτριας. Ομόφωνα ψηφίστηκε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου η Κατερίνα Κυριακοπούλου, μέλος της συμπολίτευσης.
Ομόφωνα εκλέχθηκε και ο γραμματέας Νίκος Μπαρότας, ο οποίος εκλέχθηκε με την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Αντίθετα, κατά πλειοψηφία βγήκε αντιπρόεδρος ο Ηλίας Δασκαλάκης από τη μείζονα αντιπολίτευση.
Στην ίδια συνεδρίαση εκλέχθηκαν και τα μέλη της νεοσύστατης Δημοτικής Επιτροπής, η οποία αποτελείται από τον Νίκο Γουρνή (πρόεδρο), τέσσερα μέλη της συμπολίτευσης και δύο της αντιπολίτευσης.
Αναλυτικά, από τη συμπολίτευση εκλέχθηκαν: Δημήτρης Αργύρης, Βούλα Αμερικάνου, Γιώργος Κατέβας και Κώστας Ζαχαριάς. Από την αντιπολίτευση, βγήκαν ο Βαγγέλης Τσώκος και Γιάννης Λάμπρου.
• Στη φωτό πάνω η Κατερίνα Κυριακοπούλου ανάμεσα στον Νίκο Μπαρότα, τον δήμαρχο Νίκο Γουρνή και τον Ηλία Δασκαλάκη.