ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Προφορική συμφωνία με τον Κώστα Τζάβρα
Τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς αναμένεται να (ξανα)φορέσει, εκτός απροόπτου, ο έμπειρος αμυντικός Κώστας Τζάβρας, ο οποίος ανήκε στο ρόστερ της ομάδας της Χαλκίδας που κατέκτησε τον τίτλο στην Α' ΕΠΣΕ και την άνοδο στη Γ' Εθνική πριν από δυο χρόνια.
Τα διοικητικά (και κυρίως οικονομικά) προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΑΟΧ (και) εκείνο το καλοκαίρι οδήγησαν τον Τζάβρα και τους άλλους πρωταθλητές Εύβοιας στην πόρτα της εξόδου και ο ίδιος συνέχισε στην ομάδα του ΑΟ Λουκισίων, βοηθώντας σημαντικά τους "πορτοκαλί" να παραμείνουν στην κατηγορία.
Φέτος το καλοκαίρι ο Τζάβρας επέλεξε να μην αγωνιστεί σε κάποια ομάδα (το δελτίο του ανήκε στον ΑΟΛ που αποχώρησε από το πρωτάθλημα), αλλά τώρα, σε περίπτωση που κλειδώσει η συμφωνία, καθώς απομένουν τα διαδικαστικά, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς.
Οπως είπε στο egnomi.gr "δεν θα μπορούσα να είμαι απών από την προσπάθεια να παλέψω με τα υπόλοιπα παιδιά να κρατήσουμε τον σύλλογο στη μεγάλη κατηγορία του νομού".