ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεκρός σε μπαρ 32χρονος αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε στον λαιμό από 44χρονο Νορβηγό (VIDEO)
Με μια μαχαιριά στον λαιμό ένας 44χρονος Νορβηγός σκότωσε 32χρονο Ελληνα αστυνομικό τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12) σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.
Ο 44χρονος Νορβηγός -μετά από διαπληκτισμό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- είχε πρώτα μαχαιρώσει στο πόδι τον κουμπάρο του αστυνομικού (με τον οποίο το θύμα βρισκόταν στο μπαρ).
Όταν ο 32χρονος προσπάθησε να παρέμβει για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, τότε ο Νορβηγός τον μαχαίρωσε και αυτόν στον λαιμό με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να χάσει τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.
Το περιστατικό συνέβη σε μπαρ που βρίσκεται στην οδό Κατσιμίδη, ακριβώς δίπλα από τις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ. Εκεί βρισκόταν ο δράστης σε κατάσταση μέθης και προκαλούσε αναστάτωση στο μαγαζί. Υπήρξε μάλιστα διαπληκτισμός με τον κουμπάρο του άτυχου αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.
«Ο Νορβηγός ήταν πολύ εριστικός, προκαλούσε πολλά προβλήματα, έχυνε ποτά, φώναζε. Τσακώθηκε με συγγενή του θύματος και ο αστυνομικός πήγε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ο Νορβηγός ένα μαχαίρι και να σφάξει τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ» τόνισε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.



















