Ο Μητροπολίτης τέλεσε θεία λειτουργία μέσα στη Φυλακή Χαλκίδας

Ο Μητροπολίτης τέλεσε θεία λειτουργία μέσα στη Φυλακή Χαλκίδας
16 Δεκεμβρίου 2023, 13:06
A+ A-
Στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου, που πανηγύριζε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο, προέστη στη Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο Λόγο στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου, μέσα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Χαλκίδας.

Ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε με συλλειτουργούς τους αρχιμανδρίτες Νεκτάριο Ευγενικό - Ιεροκήρυκα, Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο - προϊσταμενο της Ενορίας Αγίου Ταξιάρχη Χαλκίδας, τον διάκονο Σταύρο Καλαφάτη και τον πρεσβύτερο  Πέτρο Βλάχο-Εφημέριο της Ενορίας Αγίου Τρύφωνος Νέας Λαμψάκου, ο οποίος διακόνησε το ιερό αναλόγιο.

Μεταξύ των εκκλησιαζομένων ήταν και η βουλευτής Ευβοίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γεώργιος Κελαϊδίτης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρα Σακελλαράκη και ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Σπύρος Αθανασίου.


 

Επιστροφή