ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΗΡΙΝΘΟΣ 0-0: Άστραψε αλλά δεν βρόντηξε

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΗΡΙΝΘΟΣ 0-0: Άστραψε αλλά δεν βρόντηξε
2 Δεκεμβρίου 2023, 21:30
A+ A-
Με 10 παίκτες έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι από το 70'.

Στο Πάρκο του Λαού υποδέχτηκε την Κήρινθο ο Κεραυνός και ...άστραψε με την απόδοσή του, αλλά δεν ...βρόντηξε και δεν ακούστηκαν οι πανηγυρισμοί για ένα τουλάχιστον γκολ, με το άγευστο 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα για τον Α' όμιλο της Β' ΕΠΣΕ.

Ο Κεραυνός ήταν καλύτερος και μπορεί να δικαιούταν τη νίκη, αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε την ηρωική προσπάθεια των φιλοξενούμενων οι οποίοι ήρθαν στη Χαλκίδα με 11 παίκτες όλους κι όλους. Μάλιστα έμειναν και με 10 παίκτες για πάνω από 20 λεπτά επειδή τραυματίστηκε ο Κωνσταντός και δεν υπήρχε παίκτης για να τον αντικαταστήσει.

Στο πρώτο μέρος το ματς είχε μια ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες με περισσότερο απειλητικό τον Κεραυνό, αλλά στην επανάληψη το γήπεδο ...πήρε απότομα "κλήση" προς το τέρμα του τερματοφύλακα Παμφίλη. Οι παίκτες της Κηρίνθου άρχισαν να δείχνουν κουρασμένοι, αλλά το πάλευαν.

Η πολιορκία του Κεραυνού ήταν ασταμάτητη, αλλά ο Παμφίλης ...έπιανε τα άπιαστα, οι παίχτες του Αντώνη Καπνίση έχαναν τα... άχαστα, ενώ οι "δέκα" της Κηρίνθου αναδεικνύονταν σε ηρωικές μορφές με την αγωνιστικότητά τους και με τον Αλεξίου να είναι μόνος και έρημος στην, τρόπος του λέγειν, επίθεση.

Γκολ τελικά δεν σημειώθηκε, ο Κεραυνός παραμένει πιο μακριά από τους πρωτοπόρους και η Κήρινθος απομακρύνθηκε περισσότερο...

Διαιτησία: Κηρύκος, Κωνστάντιος-Κελεπούρης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Καπνίσης): Βλάμης, Καρκαλής (46′ Λαμπαδάκης), Χανιωτάκης, Γιαπλές, Στάμου, Αντωνίου, Σμυρνής (57′ Παχής), Μπόκαρης, Λεοντάρης, Ισάκ (65′ Βουρδάνος), Κουζούλογλου.

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Παμφίλης, Εμμανουήλ, Μπαλατσός, Κωνσταντός, Θωμάς, Βρέττος, Καρίτσι, Σταματέλος, Αλεξίου, Καστανιώτης, Ισαλλάρι.

 

Επιστροφή