ΝΙΚΟΣ ΤΑΧΙΑΟΣ: Σύσκεψη στη Λαμία και επίσκεψη στο Μαντούδι για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Στερεά Ελλάδα

ΝΙΚΟΣ ΤΑΧΙΑΟΣ: Σύσκεψη στη Λαμία και επίσκεψη στο Μαντούδι για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Στερεά Ελλάδα
30 Νοεμβρίου 2023, 19:15
A+ A-
Ο υφυπουργός Υποδομών είχε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για τα έργα.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υποδέχθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου , στην έδρα της Περιφέρειας, την πόλη της Λαμίας, τον Υφυπουργό Υποδομών Νικόλαο Ταχιάο.

Στόχος της επίσκεψης και των συναντήσεων εργασίας που ακολούθησαν ήταν η καλύτερη οργάνωση και επιτάχυνση των αναγκαίων έργων στις περιοχές που επλήγησαν από τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα.

Με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, του Δημάρχου Δομοκού Μπάμπη Λιόλιου, του Αντιδημάρχου Λαμιέων Δημήτρη Μπεσλεμέ, υπηρεσιακών στελεχών του Υπουργείου Υποδομών και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε τεχνική σύσκεψη για ζητήματα αναγκαίων έργων αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στις πληγείσες περιοχές της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο αυτής της τεχνικής σύσκεψης και στη λογική της πρόληψης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν στον Σπερχειό ποταμό, αλλά και στην Κακάρα, το οποίο βρίσκεται στα όρια της Π.Ε. Φθιώτιδας με την Π.Ε. Καρδίτσας.

Ακολούθως, ο Υφυπουργός Νίκος Ταχιάος και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός μετέβησαν στην Εύβοια, όπου πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη σύσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου.

Συμμετείχε η Βουλευτής ΝΔ Εύβοιας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης και άλλοι.

Επιστροφή