Αλευρόπιτα

Αλευρόπιτα
12 Ιανουαρίου 2024, 07:00
A+ A-
Τόσο γρήγορη, τόσο νόστιμη!

Υλικά:

• 500 γραμ. αλεύρι

• 220 ml φρέσκο γάλα

• 3 αβγά

• 50 γραμ. βούτυρο λιωμένο

• 500 γραμ. φέτα θρυμματισμένη

• ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση:


Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις πάνω-κάτω.

Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα ταψί και το βάζουμε στον φούρνο να πυρώσει.

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της συνταγής, ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το αδειάζουμε στο ταψί.

Με ένα κουτάλι απλώνουμε το μείγμα σε όλο το ταψί και "στρώνουμε" την επιφάνεια της πίτας.

Πασπαλίζουμε το ζυμάρι με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 40-45 λεπτά.

 

Καλή σας απόλαυση!

Επιστροφή