Παρουσία Μητσοτάκη η έναρξη λειτουργίας του νέου λιμανιού στον Άγιο Κωνσταντίνο

Παρουσία Μητσοτάκη η έναρξη λειτουργίας του νέου λιμανιού στον Άγιο Κωνσταντίνο
24 Νοεμβρίου 2023, 20:40
A+ A-
Ολοκληρώθηκε έργο ύψους 9,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, η ειδική εκδήλωση έναρξης λειτουργίας του αναβαθμισμένου και σύγχρονου πλέον λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, νυν και πρώην κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, εκπρόσωποι φορέων και Αρχών.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός καλωσόρισε από βήματος τον Πρωθυπουργό και τόνισε ευθύς εξαρχής ότι θεώρησε πρέπον «να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση λίγο μετά και όχι λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές», όπως είπε.

Αναφέρθηκε στις τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής μετά την ολοκλήρωση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 9.800.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια κατόπιν προγραμματικής σύμβασης με το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας.

Επιστροφή