Μπισκότα με κανέλα και πορτοκάλι

Μπισκότα με κανέλα και πορτοκάλι
27 Νοεμβρίου 2023, 07:00
A+ A-
Εύκολα, γρήγορα και πεντανόστιμα!

Υλικά:

• 500 γραμ. αλεύρι

• 125 ml ελαιόλαδο

• 125 ml χυμός πορτοκαλιού

• ξύσμα από 1 πορτοκάλι

• 2 κοφτές κ.γ. κανέλα

• 100 γραμ. καστανή ζάχαρη + 3-4 κ.σ. για το πασπάλισμα

• 1,5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

• 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα

 

Εκτέλεση:


Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και την καστανή ζάχαρη που είναι για το πασπάλισμα των μπισκότων. Ανακατεύουμε καλά, ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε.

Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη και πατάμε καλά με τα χέρια μας τη ζύμη, ώστε να κολλήσει η ζάχαρη.

Σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα τοποθετούμε τα μπισκότα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για 10 λεπτά περίπου.

 

Καλή σας απόλαυση!

Επιστροφή