Σεραφείμ Πειραιώς: Ο Κασσελάκης επαίρεται δημοσίως ως πρότυπο με τον ατυχή νεανία που αποκαλεί σύζυγόν του

Σεραφείμ Πειραιώς: Ο Κασσελάκης επαίρεται δημοσίως ως πρότυπο με τον ατυχή νεανία που αποκαλεί σύζυγόν του
21 Νοεμβρίου 2023, 08:45
A+ A-
Πυρά από τον Μητροπολίτη, που κατάγεται από την Αμάρυνθο.

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος σημειώνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει «ως δήθεν κανονικότητα την παρέκκλισή του».

 Ο Μητροπολίτης Περαιώς υποστηρίζει ότι εμμέσως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποδεικνύει πρότυπο για τη ζωή των νέων ανθρώπων, ενώ αποκαλεί τον Τάιλερ Μακμπέθ  "ατυχή νεανία, που αποκαλεί σύζυγον ο κ. Κασσελάκης."

Στο μακροσκελές κείμενό του ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Αμάρυνθο της Εύβοιας (από την πλευρά της μητέρας του) σημειώνει επίσης: 

"Οφείλω να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου από την τυχόν άμβλυνση απορρίψεως της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και της παραχρήσεως της ανθρώπινης φυσιολογίας, που αποτελεί την τραγική σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας."

Επιπλέον υποστηρίζει: " Η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας και των δύο φύλων είναι ο ασφαλέστατος δρόμος για τις καρκινογενέσεις. Η πρακτική της ομοφυλοφιλίας ενοχοποιείται επιστημονικώς για πέντε μορφές καρκίνου".

Παράλληλα, επισημαίνει ότι με βάση το Σύνταγμα, το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών, κάτι που δεν συνάδει «με τη θεσμοθέτηση και την ανάλογη διαφήμιση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων, που έχει ως ιατρική συνέπεια τον καρκίνο και τον θάνατο».

 

Επιστροφή