ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)
19 Νοεμβρίου 2023, 09:15
A+ A-
O Λουί ντε Φινές φέρνει άφθονο γέλιο με την μουσική κωμωδία «Ο άνθρωπος ορχήστρα».

11.00 OPEN «ΦΙΦΗΣ Ο ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1966.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Λυχναράς.

ΠΑΙΖΟΥΝ:  Σταύρος Παράβας, Νίκη Λινάρδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Σωτήρης Μουστάκας.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Ένας σκληρός ναυτικός, ο Φώτης, γυρίζει στην Ελλάδα για να παντρευτεί την αγαπημένη του, αλλά και για να τακτοποιήσει κάποια κληρονομικά με τον δίδυμο αδερφό του Φίφη, ο οποίος είναι ένας θηλυπρεπής καλλιτέχνης. Η εκπληκτική τους ομοιότητα θα αναστατώσει εξίσου τις ζωές και των δύο.

 

11.10   STAR «ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2014.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Έρικ Νταρνέλ, Σάιμον Τζ. Σμιθ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Οι μεγαλύτερες υπέρ-ομάδες κατασκόπων δεν γεννιούνται, αλλά… εκκολάπτονται! Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, «μυστικών», φτερωτών κατασκόπων στην ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπίας! Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη! Οι καλύτεροι των καλύτερων, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μυστική, ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος – είναι, φυσικά, τόσο απόρρητος, που κανείς δεν γνωρίζει το όνομά του! Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα έχει έναν σημαντικότατο στόχο: θα πρέπει να καταφέρει να κατατροπώσει τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο…

 

13.00  STAR «Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1966.                                

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καραγιάννης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μαριάνα Κουράκου, Νίκος Σταυρίδης, Αλέκος Τζανετάκος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκος Φέρμας, Νικήτας Πλατής.

YΠΟΘΕΣΗ: Ο χαρτέμπορος Σωκράτης Πανάς θέλει να προσλάβει έναν αγαθό υπάλληλο, έναν βλάκα, όπως λέει, για να τον υπακούει τυφλά και για να μην παίρνει πρωτοβουλίες. Σχεδιάζει επίσης να παντρέψει την κόρη του Τζούλια με τον αφελή Τζίνο, τον γιο του συνεταίρου του. Η κόρη του όμως αντιδρά και ο αγαπημένος της, ο Μίλτος, παρουσιάζεται στον πατέρα της παριστάνοντας τον βλάκα με σκοπό να κερδίσει τελικά την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του μελλοντικού του πεθερού…

 

13.00  ΕΡΤ-1 «ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1970.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καραγιάννης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Θάνος Λειβαδίτης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκος Ρίζος, Μέμα Σταθοπούλου, Γρηγόρης Βαφιάς, Νίκος Παπαναστασίου, Λυκούργος Καλλέργης, Γιώργος Παπαζήσης.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Θεσσαλονικιός βιομήχανος Βρανάς σχεδιάζει να παντρέψει τον γιο του Αλέξη με την Άννα, κόρη ενός Αθηναίου βιομήχανου. Ο Αλέξης αντιδράει στο σχέδιο του πατέρα του και βάζει τον σοφέρ του Νώντα να υποδυθεί το αφεντικό του στη συνάντηση με τη νύφη. Το ίδιο όμως κάνει και η Άννα με την υπηρέτριά της Μαρία. Τελικά, ο Νώντας ερωτεύεται τη Μαρία και ο Αλέξης την Άννα.

 

14.30  ΕΡΤ-2 «Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1958.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φίλιππας Φυλακτός.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος, Θεόδωρος Μορίδης, Ταϋγέτη Μπασούρη, Γιάννης Βογιατζής, Γιάννης Φέρμης, Κώστας Μεντης, Τάσος Δαρείος, Ευτυχία Παρθενιάδου, Καίτη Χειλά, Καίτη Μπελίντα, Αγγελική Καπελάρη, Κώστας Λούτσας.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Δύο φίλοι και συνιδιοκτήτες ανθοπωλείου, ο Ευδαίμων και ο Λούλης (Βασίλης Αυλωνίτης και Νίκος Ρίζος) ζουν με εντελώς αντίθετες αρχές. Ο ένας γλεντάει και χαίρεται ανέμελα την κάθε στιγμή, ο άλλος εργάζεται σκληρά και φροντίζει για το μέλλον.

Όταν ο «τζίτζικας» γλυκοκοιτάζει την αγαθή σπιτονοικοκυρά του, αποβλέποντας στα ελαιόδεντρά της, ο «μέρμηγκας» προσπαθεί να τον συνεφέρει.  Όμως η κοπέλα (Καίτη Μπελίντα), την οποία ο μέρμηγκας σχεδιάζει να γνωρίσει στον τζίτζικα, τελικά θα μαγέψει τον ίδιο. Ο Ευδαίμων θα παντρευτεί τη σπιτονοικοκυρά του, θα διαπιστώσει όμως ότι δεν υπάρχουν ελαιόδεντρα και θα επανέλθει στα ξέφρενα γλέντια του.

 

16.20 MEGA «Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ»

EIΔΟΣ: Κωμωδία-1961.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Τσιφόρος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Ρίζος, 'Ελσα Ρίζου, Πόπη Λάζου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Γιάννης Βογιατζής.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Κλέαρχος φλερτάρει την όμορφη γειτόνισσά του, την Ηρώ! ‘Οταν μαθαίνει πως αυτή θα φύγει για διακοπές σε κάποια λουτρόπολη, αποφασίζει να πάει κι αυτός στο ίδιο μέρος για να την… κατακτήσει. Μα δεν είναι εύκολο να το σκάσει από την Μαρίνα, την γυναίκα του.
Σκαρφίζεται λοιπόν να βάλει τον γαμπρό του τον Μάχο να πάει για δήθεν λουτροθεραπεία στην ίδια λουτρόπολη που θα πήγαινε και η Ηρώ. Πείθει δε την Μαρίνα, ότι ο Μάχος είναι ζωηρούλης και ότι θα πρέπει να πάει κι αυτός για να τον παρακολουθεί.
‘Ετσι λοιπόν, γαμπρός και πεθερός, ξεκινούν για τα Καμμένα Βούρλα. Εκεί κάνουν μια αρκετά “ζωηρή” ζωή μακριά από τις συζύγους τους. ‘Ομως κάθε τι το όμορφο και ευχάριστο έχει και το τέλος του.
Μια ωραία πρωία καταφθάνουν στο ξενοδοχείο που μένουν, κόρη και πεθερά, να δουν τί κάνουν οι δικοί τους άνθρωποι…

 

16.30 STAR «Ο ΑΤΣΙΔΑΣ

ΕΙΔΟΣ:  Κωμωδία-1962.                               

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.                      

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζωή Λάσκαρη, Ντίνος Ηλιόπουλος, Παντελής Ζερβός, Θανάσης Βέγγος, Βαγγέλης Πρωτοπαπάς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Αλέκος συνδέεται από κ.αιρό με την Βούλα, χωρίς να αποφασίζει να την παντρευτεί, μέχρι που ο αδελφός της απειλεί να τον σκοτώσει αν δεν αποκαταστήσει την χαμένη τιμή της αδελφής του. Ο Αλέκος έχει και αυτός μια ανύπαντρη αδελφή, την Άννα, που χωρίς να το ξέρει συνδέεται κρυφά με έναν νεαρό, τον Αντώνη. Ο Αλέκος και ο Αντώνης συναντιούνται τυχαία σε ένα εξοχικό κέντρο, στο οποίο ο Αντώνης μαθαίνει στον Αλέκο την μέθοδο στρίβειν δια του αρραβώνος. Έτσι, εκπλήσσεται σφόδρα όταν αργότερα ανακαλύπτει ότι ο Αντώνης είναι ο μέλλων μνηστήρας της αδελφής του, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα μπερδέματα τόσο για τον ίδιο και την Βούλα, όσο και για την αδελφή του.

 

17.50 ΣΚΑΪ «ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1963.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ορέστης Λάσκος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μαίρη Αρώνη, Βασίλης Αυλωνίτης, Γιώργος Πάντζας, Βιβέτα Τσιούνη, Μαρίκα Νέζερ, Βαγγέλης Σειληνός, Ελένη Ανουσάκη, Σταύρος Παράβας.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Αντώνης και η Μαριάννα, γονείς εν χηρεία και ερωτευμένοι μεταξύ τους, αποφεύγουν να συζητήσουν με τα παιδιά τους το ενδεχόμενο του γάμου τους. Όμως, και τα παιδιά με τη σειρά τους ερωτεύονται, τα προβλήματα αυξάνονται και μόνο η παρέμβαση του αδελφού του Αντώνη θα λύσει την περίπλοκη κατάσταση, επιτρέποντας στους δύο γονείς να ενώσουν τις τύχες τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι.

 

19.00  ΕΡΤ-2 «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑ»

ΕΙΔΟΣ: Μουσική κωμωδία-1970.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σερζ Κορμπέρ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λουί ντε Φινές, Νοέλ Αντάμ, Ολιβιέ ντε Φινές, Πακ Άνταμς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Εντουάρ είναι χορευτής, μουσικός, ιμπρεσάριος, σκηνοθέτης και μάνατζερ, όλα σε ένα, ενός μπαλέτου, το οποίο μεταχειρίζεται με μεγάλη αυστηρότητα. Ενώ βρίσκονται σε περιοδεία στην Ιταλία, ένα μωρό βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρά του και μετατρέπει τον Εντουάρ, ενάντια σε κάθε προσδοκία, σε στοργικό πατέρα. Σύντομα, όμως, η ζωή του κατακλύζεται από μωρά και χάος, οδηγώντας τον άλλοτε επί παντός επιστητού Εντουάρ στην απόλυτη τρέλα.

 

20.00   OPEN «ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1962.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Καψασκής Σωκράτης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Ρίζος, Γιώργος Τσιτσόπουλος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας μεσόκοπος κρεατέμπορας, ο Βαγγέλης, πασχίζει να παντρέψει την κακάσχημη γεροντοκόρη αδελφή του, Ευτυχία, με τον υπάλληλό του Κλεομένη, ώστε να μπορέσει κι αυτός με τη σειρά του, επιτέλους, να πάρει τη Λίνα, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος οκτώ ολόκληρα χρόνια. Όμως, το χέρι της Ευτυχίας διεκδικεί και ένας παράξενος τύπος, ο Κούλης, που δεν έχει δει ποτέ του τη γεροντοκόρη, αλλά έχει πληροφορηθεί πως είναι κάτοχος 120.000 λιρών, θέλοντας μ' αυτόν το γάμο να κάνει την τύχη του.

 

20.10  ΕΡΤ-1 «ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1964.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Πετρίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λίλιαν Μηνιάτη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Τσαγανέας, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Φέρμης, Περικλής Χριστοφορίδης, Σούλη Σαμπάχ, Νίκος Φέρμας, Σαπφώ Νοταρά, Μαργαρίτα Αθανασίου, Άρης Μαλλιαγρός, Ζαννίνο, Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τέλης, ένας φτωχός, αξιοπρεπής καθηγητής, που έχει παραιτηθεί από τη δουλειά του, βρίσκει στον δρόμο ένα λαχείο που έχει κερδίσει τον πρώτο αριθμό. Η ζωή του έπειτα απ’ αυτή την ανακάλυψη αλλάζει ριζικά. Το λαχείο ανήκει σε μια κοπέλα, τη Μάργκι, αλλά ο θείος της προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει με σκοπό να καταχραστεί το τυχερό λαχείο της ανιψιάς του. Ο θείος χρησιμοποιεί κάθε δυνατό μέσο για να πετύχει τον σκοπό του, αλλά ο Τέλης καταφέρνει πάντα να διαφεύγει. Με τη συνδρομή ενός πρώην συναδέλφου του, του Αλέκου, κατορθώνει να ανατρέψει όλες τις πλεκτάνες του Φωκίωνα και τελικά να παντρευτεί τη Μάργκι.

 

21.00   ΑΝΤ-1 «ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Αισθηματική κομεντί-1970.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καραγιάννης.

ΠΑΙΖΟΥΝ :Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Ανδρέας Μπάρκουλης, Άρτεμις Τσάρμη, Αγγελος Μαυρόπουλος, Χρήστος Καλαβρούζος, Θόδωρος Κατσαδράμης, Μάκης Δεμίρης.

ΥΠΟΘΕΣΗ : Ο Μάριος, ένας καλόκαρδος άνθρωπος, δίνει στο φίλο του, Δημήτρη, ένα ποσό από το ταμείο της εταιρίας όπου εργάζεται, για να τον βοηθήσει. Ο Δημήτρης, όμως, δεν του επιστρέφει τα χρήματα. Έτσι ο Μάριος καταδικάζεται σε επταετή φυλάκιση. Ο καιρός περνά και ο Μάριος βγαίνει από τη φυλακή, όπου τον περιμένει ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός τον πηγαίνει σε μια άγνωστη βίλα. Εκεί τον υποδέχεται μια πανέμορφη γυναίκα, η Δανάη, η οποία παρουσιάζεται ως χήρα του φίλου του, Δημήτρη, που πριν πεθάνει είχε δημιουργήσει μεγάλη περιουσία στο Κονγκό. Η Δανάη επιστρέφει τα χρήματα που είχε καταχραστεί ο άντρας της και ο τίμιος Μάριος τα παραδίδει στον σύμβουλο της εταιρίας. Αργότερα, όταν ευτυχισμένος και ερωτευμένος με τη Δανάη, πηγαίνει εκδρομή στην Ύδρα, ο Μάριος αντικρίζει έκπληκτος τον φίλο του Δημήτρη ολοζώντανο να πουλάει παγωτά…

 

21.00  ΣΚΑΪ «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΜΕΡΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμική περιπέτεια, Δράσης-2004.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φρανκ Κοράτσι.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζάκι Τσαν, Στιβ Κούγκαν, Σεσίλ ΝτεΦράνς, Ρόμπερτ Φάιφ, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Κάρεν Μοκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Ένας Κινέζος ληστής και τυχοδιώκτης, ο Πασπαρτού, καταλήγει κάτω από περίεργες συνθήκες στο στενό φιλικό κύκλο του εκκεντρικού Λονδρέζου Φιλέα Φογκ. Ο Φογκ έχει βάλει σκοπό να γυρίσει τον κόσμο σε 80 μέρες με διάφορα μεταφορικά μέσα, προκειμένου να κερδίσει ένα στοίχημα. Με τη πολύτιμη βοήθεια του Πασπαρτού, ο Φογκ θα διασχίσει τις πιο όμορφες και επικίνδυνες περιοχές του πλανήτη, θα γνωρίσει τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του 19ου αιώνα και θα ζήσει τις πιο αξέχαστες περιπέτειες.

 

21.45   OPEN  «ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

ΕΙΔΟΣ: Αστυνομική-2001.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αντουάν Φουκουά.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ιθαν Χοκ, Σκοτ Γκλεν, Σαρλότ Αγιάνα, Σνουπ Ντογκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η πρώτη μέρα εκπαίδευσης ενός νέου αστυνομικού στη Δίωξη Ναρκωτικών αποδεικνύεται μεγάλη δοκιμασία, καθώς ο εκπαιδευτής του Αλόνζο, ένας βετεράνος μαύρος αστυνομικός, αποπειράται σχεδόν εκβιαστικά να τον κάνει συνένοχό του στα βρόμικα παιχνίδια του με τον υπόκοσμο του Λος Αντζελες.

 

22.30  ΕΡΤ-2 «Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ»

ΕΙΔΟΣ: Δράμα-2019.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παναγιώτης Πορτοκαλάκης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Πηνελόπη Τσιλίκα, Γιώργος Κέντρος, Μαρία Κατσανδρή, Θέμης Πάνου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Μπινιάρης, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Λάσκος, Φοίβος Παπακώστας, Γιάννης Σαμσιάρης, Κωνσταντίνος Πλεμμένος, Δέσποινα Σεραφίδου.

ΥΠΟΘΕΣΗ: H Μαρίνα είναι ένα επιθετικό και γεμάτο θυμό κορίτσι, που ψάχνει το παρελθόν του βασανισμένου από τη χούντα πατέρα της. Θα αναζητήσει τον απομονωμένο βασανιστή του και θα φέρει τον έναν απέναντι στον άλλο.  Αναπάντεχα, ο θύτης και το θύμα θα συμμαχήσουν για να κρατήσουν τα καλά κρυμμένα μυστικά τους. Η αποκάλυψη του παρελθόντος θα τραυματίσει βαριά την ήδη ταλαιπωρημένη σχέση πατέρα-κόρης, παράλληλα όμως θα βοηθήσει τη Μαρίνα να  επαναπροσδιορίσει τη ζωή της.

 

23.00 STAR «ΡΑΜΠΟ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια- 2019.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άντριαν Γκρούνμπεργκ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σιλβέστερ Σταλόνε, Παζ Βέγκα, Σέρτζιο-Περίς Μεντσέτα, Αντριάνα Μπερέζα.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο. Ο  Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή. Έτσι, ταξιδεύει στο Μεξικό με σκοπό να σώσει την ανιψιά του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής από ένα μεξικανικό καρτέλ. Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης και αίματος…

 

23.20   ΣΚΑΪ «ΑΦΘΑΡΤΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική, Επιστημονικής Φαντασίας-2000.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙ: Ρίντλεϊ Σκοτ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ρόμπιν Ράιτ Πεν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σιδηροδρομικό ατύχημα, ο Ντέιβιντ Νταν, ένας απλός οικογενειάρχης και φύλακας ασφαλείας, είναι και ο μοναδικός επιζών. Στην πορεία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι αυτό το γεγονός δεν είναι το μόνο από τα τόσα παράξενα που του συμβαίνουν τελευταία. Τότε θα συναντήσει τυχαία τον Ιλάιζα Πρινς, έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα και ειδήμονα σε ιστορίες κόμικ, ο οποίος θα επιχειρήσει να ρίξει φως στις ανεξήγητες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω του…

 

00.10  MEGA  «Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Θρίλερ μυστηρίου-2007.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέιμς Φόλεϊ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Χάλι Μπέρι, Μπρους Γουίλις, Τζιοβάνι Ριμπίζι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η βραβευμένη με ‘Οσκαρ Χάλι Μπέρι (“Ο χορός των τεράτων”) και ο πολυβραβευμένος Μπρους Γουίλις (“Πολύ σκληρός για να πεθάνει”, “Τα δάκρυα του ήλιου”) πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ μυστηρίου που θα σας καθηλώσει. ‘Οταν η ρεπόρτερ Ροβένα Πράις μαθαίνει ότι ο φόνος της φίλης της σχετίζεται με τον πανίσχυρο ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρίας Χάρισον Χιλ,αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια για να βρει την αλήθεια. Προσλαμβάνεται λοιπόν στην εταιρία του Χιλ και από την άλλη φλερτάρει μαζί του στο διαδίκτυο, περικυκλώνοντάς τον από παντού. Γρήγορα όμως συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη σε αυτό το παιχνίδι ταυτοτήτων. ‘Οσο πιο πολύ αγγίζει την αλήθεια, βλέπει τι μπορεί να κάνει κανείς για να την κρύψει…

 

00.15  ALPHA «LUCY IN THE SKY»

EIΔΟΣ: Δράμα επιστημονικής φαντασίας-2019.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νόα Χόλεϊ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Νάταλι Πόρτμαν, Τζον Χαμ, Νταν Στίβενς, Ζάζι Μπιτς, Περλ Αμάντα Ντίξον.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Λούσι Κόλα είναι μια ισχυρή και πετυχημένη γυναίκα, της οποίας η ορμή ως αστροναύτης την οδηγεί στο διάστημα, όπου συγκινείται βαθιά από την υπερβατική εμπειρία να βλέπει τη ζωή της από μακριά. Πίσω στο σπίτι, καθώς ο κόσμος της ξαφνικά νιώθει πολύ μικρός, η σύνδεσή της με την πραγματικότητα σιγά σιγά χάνεται.

 

01.15   OPEN «GRAN TORINO»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική-2008.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κλιντ Ίστγουντ.

ΠΑΙΖΟΥΝ:  Κλιντ Ίστγουντ, Μπι Βανγκ, Κρίστοφερ Κάρλεϊ, Άχνεϊ Χερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ:Ο Γουόλτ Κοβάλσκι είναι ένας βετεράνος του πολέμου της Κορέας και πρώην εργαζόμενος στην αυτοκινητοβιομηχανία που αισθάνεται απογοητευμένος από τη ζωή του, αλλά και από την κοινωνία γενικώς, ενώ τρέφει ιδιαίτερη αντιπάθεια για τους μετανάστες γείτονές του. Η ζωή του όμως αλλάζει όταν στην πορεία κληθεί να πάρει θέση σε ένα ειδεχθές περιστατικό που αφορά αυτούς τους γείτονες και μια κακόφημη συμμορία που λυμαίνεται την περιοχή...

 

01.15   STAR «ΤΕΝΤ ΜΠΑΝΤΙ ΕΝΑΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Βιογραφικό δράμα-2019.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζο Μπέρλινγκερ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζακ Έφρον, Λίλι Κόλινς, Τζον Μάλκοβιτς, Κάγια Σκοντελάριο, Τζέφρι Ντόνοβαν, Χάλεϊ Τζόελ Όσμοντ, Τζιμ Πάρσονς, Άντζελα Σαραφιάν.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Ο Τεντ: ωραίος, έξυπνος, χαρισματικός, τρυφερός. Η Λιζ: ανύπαντρη μητέρα, επιφυλακτική άλλα ερωτευμένη. Οι τρεις τους, μαζί με την κόρη της Λιζ, είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μέχρι τη στιγμή που ο Τεντ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά από ειδεχθείς φόνους. Όταν η  ανησυχία μετατρέπεται σιγά - σιγά σε παράνοια, η Λιζ αναγκάζεται να αναρωτηθεί πόσο καλά γνωρίζει τον άνδρα με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή της, καθώς  όλο και περισσότερες αποδείξεις έρχονται στο φως και να αποφασίσει αν ο Τεντ είναι αλήθεια αθώος ή ένοχος.

 

02.45  ALPHA  «Η ΧΗΡΑ»

ΕΙΔΟΣ: Θρίλερ-2018.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νιλ Τζόρνταν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόι Γκρέις Μόρεντζ, Μάικα Μονρό, Τζέιν Πέρι, Τζεφ Χίλλερ, Πάρκερ Σόγιερς. Σενάριο: Ρέι Ράιτ, Νιλ Τζόρνταν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Φράνσις, μια κοπέλα η οποία πενθεί τον χαμό της μητέρας της, βρίσκει μέσα στο μετρό μια τσάντα και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχό της. Η γυναίκα αυτή είναι μια αινιγματική γαλλίδα δασκάλα πιάνου, με την οποία η Φράνσις ξεκινάει μια ασυνήθιστη φιλία. Τις δυο γυναίκες τις ενώνει το πένθος τους, καθώς και η Γκρέτα έχει χάσει τον άνδρα της. Μέσα από την οικειότητα που αναπτύσσεται η Φράνσις ανακαλύπτει ότι κάτι δεν πάει καλά με την Γκρέτα και ότι τα κίνητρα της είναι περισσότερο νοσηρά.

 

02.50 MEGA «ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΑΠΕΙΛΗ»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική περιπέτεια-2014.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σαμ Μίλλερ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ιντρις Ελμπα, Λεσλυ Μπιμπ, Ταραχι Χενσον, Κεϊτ Ντελ Καστιγιο, Χενρυ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Terri (Taraji P. Henson) είναι μία αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών ενώ έχει μία ήρεμη ζωή στην Atlanta. Όλα όμως αλλάζουν όταν ο Colin (Idris Elba), ένας κατάδικος που μόλις απέδρασε από τη φυλακή εμφανίζεται στην είσοδο του σπιτιού της.

 

03.15  OPEN «ΤΑ ΑΣΧΗΜΟΓΛΥΚΟΥΛΙΑ»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2019.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέλι Άσμπερι.

Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Ειρήνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Μάριζας, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πηνελόπη Σκαλκώτου.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Δεν καταλήγουν όλα τα παιχνίδια και οι κούκλες στην αγκαλιά ενός παιδιού. Μερικά μέσω ενός τούνελ καταλήγουν στην Ασχημούπολη, την πόλη για τα αδιάφορα και αζήτητα παιχνίδια.  Η Μόξι, ένα από αυτά, ονειρεύεται μαζί με τους φίλους της να βρουν τη δική τους θέση στην αγκαλιά ενός παιδιού. Πρώτα όμως θα χρειαστεί να πάνε πέρα από τα βουνά για να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από αυτά. Η μεγάλη περιπέτεια μαζί με τους φίλους της μόλις ξεκινά...

Επιστροφή