ΧΑΛΚΙΔΑ: Τεράστια η καθυστέρηση στην ανάπλαση της οδού Περικλέους Σταύρου - Μεγάλη ταλαιπωρία για κατοίκους και καταστηματάρχες

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τεράστια η καθυστέρηση στην ανάπλαση της οδού Περικλέους Σταύρου - Μεγάλη ταλαιπωρία για κατοίκους και καταστηματάρχες
15 Νοεμβρίου 2023, 18:52
A+ A-
Ο Δήμος ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρωθεί στο τέλος Νοεμβρίου, ενώ είχε αρχίσει στις 14 Σεπτεμβρίου.  

Ένα έργο που ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου και είχε ανακοινωθεί από τον Δήμο Χαλκιδέων ότι θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα (διαβάστε εδώ) έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση σε κατοίκους και καταστηματάρχες στο κέντρο της Χαλκίδας.

Ο λόγος για την ανάπλαση της οδού Περικλέους Σταύρου, για την οποία υπήρχε και μεταγενέστερη ανακοίνωση του αντιδήμαρχου έργων Βασίλη Γουρνή στις 17 Οκτωβρίου, ότι θα ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες (τότε) δηλαδή στις αρχές Νοεμβρίου (διαβάστε εδώ).

Τελικά ο Δήμος Χαλκιδέων, με νέα ανακοίνωση, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, κάνει γνωστό ότι το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Μάλιστα θα είναι ημιτελές, αφού δεν θα έχει εγκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: « Το έργο περιλαμβάνει και νέο σύγχρονο ηλεκτροφωτισμό, ο οποίος αναμένεται να εγκατασταθεί εντός του Δεκεμβρίου.»

Η ανακοίνωση του Δήμου συνοδεύεται από φωτογραφία της Δημάρχου Έλενας Βάκα και του αντιδημάρχου Βασίλη Γουρνή να ενημερώνονται επί τόπου για την εξέλιξη του έργου.

Ωστόσο δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την τεράστια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου.

Επιστροφή