Άγριος τσακωμός Μαρτίκα και Έλενας Πολυκάρπου για τη ληστεία στο φαρμακείο του πρώην Survivor (Video)

Άγριος τσακωμός Μαρτίκα και Έλενας Πολυκάρπου για τη ληστεία στο φαρμακείο του πρώην Survivor (Video)
17 Νοεμβρίου 2023, 11:10
A+ A-
Μεγάλη ένταση στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα".

Ενας άγριος τσακωμός σημειώθηκε ανάμεσα στον ιδιοκτήτη φαρμακείου και πρώην Survivor Σπύρο Μαρτίκα και τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης (15/11).

Ο Μαρτίκας κατηγόρησε τη δημοσιογράφο του Alpha πώς άφησε αιχμές ότι η ληστεία στο κατάστημά του στο Κερατσίνι ήταν σκηνοθετημένη.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου, που για ακόμα μία φορά θέλει να με εκθέσει, ενώ ξέρει την αλήθεια» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στον αέρα του Alpha.

«Εγώ κάνω τη δουλειά μου», απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου κάνοντας έξαλλο τον φαρμακοποιό.

«Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις! Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδελφή μου μαζί σου! Έχεις γίνει η νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης!», ξέσπασε στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είσαι καλά, Σπύρο μου; Τι είναι αυτά που λες; Σε στηρίζω τόση ώρα, αλλά δεν δέχομαι τέτοιες προσβολές για μία συνεργάτιδά μου όπως η Έλενα που είναι κυρία με Κάπα κεφαλαίο, τεράστια ρεπόρτερ», παρενέβη η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να υποστηρίξει τη συνάδελφό της.

«Εγώ πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και το κάνω με αξιοπρέπεια! Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ» είπε από την πευρά της η Έλενα Πολυκάρπου.

«Κατερίνα μου, θα σου πω κάποια στιγμή κατ’ ιδίαν τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία. Τέθηκε η ζωή της υπαλλήλου μου σε κίνδυνο κι εσύ βγήκες και είπες ότι ήταν στημένη η ληστεία! Ντροπή σου!», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή της ληστείας: 

Επιστροφή