ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ: Το DNA Έλληνα οπαδού εντοπίστηκε στο μαχαίρι με το αίμα του

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ: Το DNA Έλληνα οπαδού εντοπίστηκε στο μαχαίρι με το αίμα του
13 Νοεμβρίου 2023, 20:31
A+ A-
Το μαχαίρι βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής και είχε το αίμα του Μιχάλη, ενώ τώρα προκύπτει ότι το είχε πιάσει Έλληνας οπαδός, που συνελήφθη για άλλη υπόθεση πρόσφατα. 

Ραγδαίες και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την επέλαση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ Αθηναϊκών Μέσων Ενημέρωσης, διαπιστώθηκε ότι το αταυτοποίητο δείγμα DNA που υπήρχε στο μαχαίρι -το οποίο είχε βρεθεί στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές και έχει το αίμα του Μιχάλη - ανήκει στον οπαδό της μεγάλης ομάδας που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών είχαν μπει συνομιλίες ενός φιλάθλου της ίδιας ομάδας ο οποίος είχε αρχικά κληθεί για να καταθέσει σχετικά χωρίς όμως να προκύψουν στοιχεία ότι συμμετείχε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στις συνομιλίες του όμως τον άκουσαν να σχολιάζει το γεγονός πως ο συλληφθείς οπαδός συμμετείχε στα επεισόδια και έφερε πάνω του μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας συνελήφθη πριν λίγες ημέρες καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ.

Μετά την σύλληψή του, οι δικηγόροι του συλληφθέντος, Φίλιππος και Χριστόδουλος Φίλιας είχαν εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

" Προς αποφυγή παρεξηγήσεως του κόσμου, που αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και την ανεύρεση του δράστη αυτής, ενημερώνουμε πως η σύλληψη σήμερα του εντολέως μας, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκκρεμούσε εις βάρος του μια απόφαση, ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα, που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017.

Ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το dna του, γεγονός που μας παραξενεύει ιδιαιτέρως, από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καν δείγμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως συμβαίνει σε όλους τους κατηγορούμενους.

Όσον αφορά την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη, ο Αριστείδης Δέλλιος έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του και παρίσταται ως υποστηρίζων τη κατηγορία.

Προσφάτως, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για αδικήματα που δεν σχετίζονται επ' ουδενί με την ανθρωποκτονία εναντίον του φίλου του και είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, όντας ελεύθερος για αυτή την αιτία, ενώπιόν της.

Λόγω όμως της αποχής των Δικηγόρων σήμερα και καθότι ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, η απολογία του μετατέθηκε για τη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου."

Βεβαίως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η ταυτοποίηση του DNA αναμένεται να δώσει νέα τροπή στην έρευνα για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Επιστροφή