ΧΑΛΚΙΔΑ: Σπάνε αμάξια στο σαμάρι

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σπάνε αμάξια στο σαμάρι
10 Νοεμβρίου 2023, 09:00
A+ A-
Επικίνδυνη παγίδα στην Αγία Μαρίνα
* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη 
 
Επικίνδυνη παγίδα για τους οδηγούς αποτελεί ένα μεγάλο σαμάρι που βρίσκεται στη μέση κεντρικού δρόμου της Χαλκίδας. Παραμένει στη θέση του εδώ και πολλά χρόνια, αφού κανένας αρμόδιος δεν ασχολείται με την επισκευή του οδοστρώματος. 
 
Το σαμάρι βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα, στο σημείο που ενώνεται ο περιφερειακός δρόμος με την οδό Αυλίδας. Χιλιάδες αυτοκίνητα, που έρχονται από την υψηλή γέφυρα προς Χαλκίδα, στρίβουν καθημερινά σε αυτό το σημείο, προκειμένου να εισέλθουν στην πόλη. 
 
Το τεράστιο σαμάρι βρίσκεται ακριβώς πάνω στη στροφή και πολλοί οδηγοί δεν το βλέπουν καθόλου. 
 
Επειδή το εμπόδιο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη στροφή και δεν ξεχωρίζει εύκολα, πολλοί οδηγοί δεν το βλέπουν. Περνούν αμέριμνοι και το αυτοκίνητό τους τραντάζεται.
 
«Ακόμη και εγώ που περνάω καθημερινά, γιατί μένω στη περιοχή, έχω πέσει πολλές φορές πάνω στο σαμάρι και έχω πάθει ζημιές στο αυτοκίνητο. Απευθύνθηκα στον δήμο και την Περιφέρεια ζητώντας την επισκευή του δρόμου, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα» είπε στη «Γνώμη» ο κάτοικος της περιοχής Δημήτρης Ζώμας. 
 
Ο Δημήτρης Ζώμας έχει απευθυνθεί στον δήμο και την Περιφέρεια, αλλά μάταια. 
 
Στους αρμόδιους έχουν απευθυνθεί και πολλοί ακόμη κάτοικοι της περιοχής, αλλά κανείς δεν τους ακούει εδώ και μια δεκαετία. 
 

Επιστροφή