ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ο Δήμος Πουρνής ακολούθησε στον τάφο τη γυναίκα του έναν μήνα μετά τον θάνατό της
Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο! Ένα μήνα μετά τον θάνατο της γυναίκας του Μαρίας (διαβάστε εδώ το θέμα), ο Δήμος Πουρνής άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 91 ετών.
Το ζευγάρι, που έζησε μαζί για πολλά χρόνια, είχε βιώσει το σκληρό πρόσωπο της μοίρας το 2012, όταν έχασαν, σε ηλικία 45 ετών, το γιο τους Βασίλη, ο οποίος ήταν στρατιωτικός στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας.
Ο θάνατός τους προκάλεσε θλίψη στα υπόλοιπα παιδιά τους Ουρανία (Ράνια), Κατερίνα και Ιωάννη, τα εγγόνια τους και τους υπόλοιπους συγγενείς της οικογένειας.
Η νεκρώσιμος Ακολουθία της κηδείας του Δήμου Πουρνή θα τελεστεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 11:30 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Μακρυκάπας.
Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 το πρωί.



















