Η Νατέλα ζητά 3,9 εκατομ. ευρώ για τον Αλεξ

Η Νατέλα ζητά 3,9 εκατομ. ευρώ για τον Αλεξ
15 Ιουνίου 2011, 17:32
A+ A-
Κατέθεσε αγωγή κατά των 13 εμπλεκομένων στην εξαφάνιση του παιδιού της.

Επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Αλεξ από τη Βέροια με την κατάθεση αγωγής στα αστικά δικαστήρια από τη μητέρα του Αλεξ Νατέλα Ιτσουαϊντσε.

Η Νατέλα ζητά από κάθε ένα από τους 13 εμπλεκόμενους στην εξαφάνιση του γιου της 300,000 ευρώ και συνολικά 3,9 εκατομ. ευρώ και δεσμεύεται να δώσει τα περισσότερα χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα για την προστασία παιδιών.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από δύο χρόνια το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης είχε κρίνει ένοχους πέντε ανηλίκους για μη σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη και περιύβριση νεκρού. Ομοίως έχει καταδικαστεί και ο παππούς των δύο ανήλικων Ελλήνων σε φυλάκιση 4 ετών και 6 μηνών για υπόθαλψη εγκληματία κατά συρροή και για ψευδορκία μάρτυρα κατ' εξακολούθηση.

Επιστροφή