Συνελήφθη 23χρονος αστυνομικός για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών
Για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 23χρονος αστυνομικός, με καταγωγή από την Κρήτη και μία 23χρονη αλλοδαπή, η οποία κατηγορείται επίσης για εμπορία ανθρώπων, καθώς και για πλαστογραφία.
Η σύλληψή τους έγινε στο κέντρο της Αθήνας, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, έπειτα από έλεγχο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε.Στην κατοχή του αστνομικού βρέθηκε, μεταξύ άλλων και «τιμοκατάλογος» όπλων. Συγκεκριμένα, το περίστροφο με μύλο το πουλούσε έναντι 200 ευρώ, ενώ το πιστόλι αντί 500 ευρώ.
Ο 23χρονος αστυνομικός κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στη σχολή αστυφυλάκων του Ρεθύμνου. Από τα 10 του χρόνια ασχολούταν και με το ποδόσφαιρο, έχοντας διατελέσει αρχηγός του Παναθηναϊκού στις ομάδες Κ17 και Κ20.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:
"«Συνελήφθη την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023, στο κέντρο της Αθήνας, αστυνομικός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, παράβαση καθήκοντος, νομοθεσία περί όπλων και πλημμελή φύλαξη οπλισμού".



















