Οι ρετσινάδες λένε ευθέως ψεύτη τον δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη

Οι ρετσινάδες λένε ευθέως ψεύτη τον δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη
23 Σεπτεμβρίου 2023, 15:16
A+ A-
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο.

Η προεκλογική ομιλία του Δήμαρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Γιώργου Τσαπουρνιώτη, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στους Κουρκουλούς, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους ρετσινάδες της περιοχής.

Αιτία των αντιδράσεων ήταν το γεγονός ότι ο κ. Τσαπουρνιώτης αναφέρθηκε στο ειδικό πρόγραμμα των ρητινεργατών, λέγοντας ότι με πρωτοβουλία του ίδιου κατάφερε να γίνει και πως είναι πιστή αντιγραφή της πρότασης του Δήμου.

Το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Εύβοιας (στη φωτό ο πρόεδρος Βαγγέλης Γεωργαντζής) εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει:

" Οι δηλώσεις του κ. Τσαπουρνιώτη είναι προκλητικές, ψευδείς, και αποτελούν πρόκληση για εμάς και τους συναδέλφους μας. «Κατανοούμε» την αγωνία του για υφαρπαγή της ψήφου μπροστά στις εκλογές, ωστόσο είναι προκλητικό, αυτό να γίνεται εις βάρος του αγώνα μας.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καπηλευτεί τον αγώνα του Σωματείου και των μελών του, των κατοίκων  της περιοχής που ακόμα συνεχίζεται γιατί τα προβλήματα μας δεν έχουν τελειώσει."

Επιστροφή