Διαιτητής έσωσε τη ζωή του πρώην παίκτη του ΑΟ Χαλκίς Παναγιώτη Αχείμαστου
Στιγμές αγωνίας με πρώην παίκτη του ΑΟ Χαλκίς έζησαν όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση του Ελλοπιακού με τον Ατρόμητο Πειραιά, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Στο 3ο λεπτό, ο πρώην παίκτης του ΑΟ Χαλκίς Παναγιώτης Αχείμαστος (σ.σ. στη φωτό-πάνω με τη φανέλα του ΑΟΧ σε αγώνα κόντρα στον Ηρακλή στα Ψαχνά) και ο Γκόγκα διεκδίκησαν στον αέρα την μπάλα, ο Γκόγκα βρήκε με το κεφάλι τον Αχείμαστο στη μύτη και ο νυν παίκτης του Ελλοπιακού έπεσε άτσαλα στο έδαφος και έμεινε αναίσθητος. Επικράτησε πανικός, ο χρόνος σταμάτησε.
Ο Καβαλιώτης ρέφερι Αργύρης Κατσίνης-φωτό κάτω (σ.σ. ανήκει στον σύνδεσμο της Αν. Αττικής) ήταν κοντά και πρόλαβε τα χειρότερα, προσφέροντας άμεση βοήθεια στον Αχείμαστο.
Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων: «Ημουν κοντά στη φάση και αντιλήφθηκα τι έγινε άμεσα. Ήταν σοβαρός ο τραυματισμός. Έπεσε αναίσθητος από τη στιγμή της σύγκρουσης. Δεν ανέπνεε. Έτρεχε αίμα από τη μύτη, είχε σπάσει η μύτη του, αλλά και από το στόμα του έτρεχε αίμα. Τον γύρισα στο πλάι για να μη γίνει αναρρόφηση. Σήκωσα το κεφάλι του και τότε πήρε ανάσα».
Σε τέτοιες δραματικές περιπτώσεις τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι τα πλέον κρίσιμα.
Ο Αχείμαστος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.