Κακοκαιρία Daniel: Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην Αστρίτσα Καρδίτσας

Κακοκαιρία Daniel: Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην Αστρίτσα Καρδίτσας
7 Σεπτεμβρίου 2023, 19:45
A+ A-
Έφτασαν τους έξι οι νεκροί, ενώ υπάρχουν αρκετοί αγνοούμενοι.

Στους έξι αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα. Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα στα σπίτι τους, τα οποία είχαν πλημμυρίσει, στην Αστρίτσα Καρδίτσας, το απόγευμα της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου.

Η μία γυναίκα ήταν 75 ετών και η άλλη 80 ετών και βρέθηκαν νεκρές σε διαφορετικά σπίτια, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκε νεκρός- από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ- ο 49χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από το Πετρωτό στον Δήμο Δομοκού. 

Βρέθηκε καταπλακωμένος από φερτά υλικά. Ο 49χρονος ήταν ο τέταρτος νεκρός της κακοκαιρίας Daniel.

Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου είχε εντοπιστεί νεκρός 82χρονος στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας. Ο ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από όχημα και τη σορό του εντόπισε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Την ίδια μέρα ανασύρθηκε νεκρή μία 87χρονη γυναίκα στη Μαγνησία, ενώ, το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου έχασε τη ζωή του στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, ένας 51χρονος όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε από τα ορμητικά νερά.

Επιστροφή