ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Σήκωσε τέσσερις κούπες στο Παμπεριφερειακό Θάλασσας

ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Σήκωσε τέσσερις κούπες στο Παμπεριφερειακό Θάλασσας
6 Σεπτεμβρίου 2023, 20:33
A+ A-
Οι αγώνες έγιναν στη Σύρο.

Στην Ερμούπολη της Σύρου έγινε φέτος το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, όπου παίρνουν μέρος οι σύλλογοι που προπονούνται στη θάλασσα.

Από τους αγώνες αυτούς δεν θα μπορούσε να λείψει ο ΝΟ Αλιβερίου που βρέθηκε με την πιο μεγάλη αποστολή στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και σήκωσε τέσσερα κύπελλα.

Ο άστεγος όμιλος της Εύβοιας (στη φωτό οι εγκαταστάσεις που γίνεται η προπόνηση των αθλητών του) κέρδισε την πρώτη θέση σε τέσσερις από τις εννιά κατηγορίες, ενώ οι κολυμβητές και κολυμβήτριές του ξεπέρασαν τα 50 μετάλλια.

Στους αγώνες μετείχαν συνολικά 14 σωματεία με 285 κολυμβητές-τριες.

Οι πρώτοι των Βαθμολογιών:

ΑΝΔΡΕΣ: ΝΟ Ζακύνθου «Πρωτέας» 173

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΝΟ Ζακύνθου «Πρωτέας» 240

ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΟ Ζακύνθου «Πρωτέας» 413

ΕΦΗΒΟΙ: ΝΟ Καλύμνου «Πρωτέας» 54

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΝΟ Αλιβερίου 74 βαθμοί

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΝΟ Αλιβερίου 127 βαθμοί

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α’, Β’: ΝΟ Αλιβερίου 161 βαθμοί

ΠΑΓΚΟΡΑΣΊΔΕΣ Α’, Β’: ΝΟ Καλύμνου «Πρωτέας» 173

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ / ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’, Β΄: ΝΟ Αλιβερίου 315 βαθμοί

 

Ο Πρόεδρος του ΝΟΑ Προκόπης Αλέξης είπε μετά τη νέα θριαμβευτική εμφάνιση του συλλόγου: «Ήταν μία διοργάνωση που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου. Στη φαρέτρα του Ομίλου μπήκαν πολλά μετάλλια και η δυναμική των αθλητών μας, μας κάνει αισιόδοξους για τις επόμενες, ακόμη πιο σπουδαίες, κατακτήσεις. Συγχαίρουμε τα παιδιά για την εμφάνιση, το σθένος αλλά και την ευγενή τους άμιλλα κι ευχόμαστε να συνεχίσουν να κατακτούν τους στόχους τους. Πολλά ευχαριστώ οφείλουμε σε όλους όσους συνέδραμαν στη διεξαγωγή των αγώνων, σε όλους όσους βοήθησαν ώστε να είναι εφικτή η συμμετοχή μας, καθώς και τους προπονητές μας και τους γονείς των αθλητών μας. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπολίτες μας αισθάνονται υπερήφανοι για τις επιτυχίες του Ομίλου.»

 

Στην έντυπη «ΓΝΩΜΗ» που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα μπορείτε να διαβάσετε τι έκαναν ατομικά οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του ομίλου.

 

Επιστροφή