ΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Συμφώνησε με τον Μαρκόπουλο

ΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Συμφώνησε με τον Μαρκόπουλο
16 Αυγούστου 2023, 13:11
A+ A-
Αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στη θέση του Θανάση Χρονη.
Ο Α.Κ.Ο. Χαλκίδας θα πορευθεί τη νέα σεζόν με νέο προπονητή τον Νίκο Μαρκόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή στην αγωνιστική ομάδα και τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου στην επίβλεψη και ανάπτυξη όλων των υποδομών του ομίλου.
 
Τη σεζόν που τέλειωσε ήταν στον ΝΟ Λάρισας, ενώ διατελέσει προπονητής αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών σε συλλόγους, όπως ο Εθνικός Πειραιώς, ο Υδραϊκός, τα Δελφίνια Περιστερίου και ο Γλαύκος Περιστερίου.
 
Παρελθόν αποτελεί ο Θανασης Χρόνης με τον οποίο τα τελευταία χρόνια ο κολυμβητικός όμιλος της Χαλκιδας είχε μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία.
 
Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΚΟΧ αναφέρει για τον Νίκο Μαρκόπουλο:
 
"Είναι γεννημένος το 1971, έχει σπουδάσει Αθλητικές Επιστήμες. Η εργασιακή του εμπειρία ξεκινά από το 1993 και τα σωματεία που έχει συνεργαστεί είναι ο Εθνικός Πειραιά, τα Δελφίνια Περιστερίου, ο Γλαύκος Περιστερίου, ο Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος, ο Ρουφ 80, ο ΝΟ Λάρισας.
Στο διάστημα αυτό έχει περάσει προοδευτικά από όλες τις ηλικιακές βαθμίδες και κατηγορίες , κάτι που του δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζει πολύ καλά τόσο τις ανάγκες ενός παιδιού που κάνει τα πρώτα του βήματα στην κολύμβηση, όσο και τις απαιτήσεις ενός αθλητή υψηλού επιπέδου που ασχολείται ενεργά με τον πρωταθλητισμό.
Ουσιαστικές οι επιτυχίες στα χρόνια της συνεργασίας του όπως σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνια & περιφερειακά πρωταθλήματα, πανελλήνιες νίκες & ρεκόρ, συμμετοχή σε προεθνικές ομάδες. Μία ξεχωριστή όμως περίοδος ήταν το διάστημα από το 2006 έως το 2010 όπου και υπήρξε υπεύθυνος κολυμβητικού τμήματος στο Σύλλογο Αθλουμένων Νεφροπαθών με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο
Ο Α.Κ.Ο.Χ καλωσορίζει στην οικογένεια του τον κ. Μαρκόπουλο, του εύχεται κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του και ανυπομονεί να μοιραστεί την αγωνιστική πορεία, την αθλητική πρόκληση και το ομαδικό πνεύμα που συνθέτουν το μέλλον μας."

Επιστροφή