Ο Κώστας Κούτρας ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει Δήμαρχος Χαλκίδας!
Μεταξύ αστείου και σοβαρού ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Κούτρας από το Μπούρτζι ανακοίνωσε ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας γνωστοποιώντας μάλιστα και τον τίτλο του συνδυασμού του.
«Ένα καλύτερο αύριο με τον ΓΚΑΣ» είναι ο τίτλος, όπου το ΓΚΑΣ παραπέμπει στο ψευδώνυμό του.
Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που το πήραν σοβαρά και άρχισαν να του εύχονται «καλή επιτυχία», ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν εάν πίσω από το χιούμορ κρύβεται και κάτι άλλο.
Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε ότι η ανάρτηση δεν ήταν εντελώς χιουμοριστική, αφού μέσα της κρύβει την αγανάκτηση του ίδιου και πολλών άλλων, οι οποίοι έχουν μπουχτίσει από την εμπλοκή των κομμάτων στην αυτοδιοίκηση.
«Πολλοί ήταν εκείνοι που μετά την ανάρτησή δήλωσαν το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αν μαζευτεί μια ικανή ομάδα, τότε τίποτα δεν αποκλείεται» δήλωσε ο Κώστας Κούτρας στο egnomi.gr.
Πάντως, το αστείο του ήταν πετυχημένο!



















