ΝΟΧ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ανέλαβε ο Καλλής και για τον Κοτρώτσιο τέλος εποχής

ΝΟΧ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ανέλαβε ο Καλλής και για τον Κοτρώτσιο τέλος εποχής
12 Αυγούστου 2023, 12:01
A+ A-
Αλλαγή σκυτάλης στο προπονητικό τιμ του «ιππόκαμπου».

Νέα εποχή στο κολυμβητικό τμήμα του ΝΟΧ με την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Καλλή που σημαίνει το τέλος εποχής της θητείας του Αλέκου Κοτρώτσιου, τον οποίο ο ΝΟΧ ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του, ενώ παράλληλα καλωσόρισε τον διάδοχό του.

Η ανακοίνωση: 

«Ο ΝΟΧ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλλή ως επικεφαλή προπονητή στο τμήμα κολύμβησης και υπεύθυνο στην αγωνιστική ομάδα του ομίλου.

Ο Δημήτρης Καλλής αποτελεί παλιά δόξα του αθλήματος ως κολυμβητής. Ως προπονητής έχει εργαστεί με εξαιρετικές επιτυχίες στον Ιωνικό Νικαίας (2008-2011), στον Ολυμπιακό (2011-2015) στην προαγωνιστική ομάδα και βοηθός στην αγωνιστική και στον Ν.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ως υπεύθυνος όλων των τμημάτων και προπονητής της αγωνιστικής ομάδας (2015-2023).

Προπονητική φιλοσοφία του: Η σωστή τεχνική και η εκμάθηση των στυλ στις μικρές ηλικίες και η σταδιακή προσαρμογή της προπόνησης στις ιδιαιτερότητες του αθλητή μετά τα 12 έτη. Βασικός κανόνας του η συνεργασία ανάμεσα στο προπονητικό team.

Διακρίσεις των αθλητών του: Πανελλήνιες νίκες κατηγοριών, συμμετοχή αθλητών στην προεθνική ομάδα και επίλεκτους, συμμετοχή σε τελικούς OPEN (γυναικών).

Το τμήμα κολύμβησης καλωσορίζει και εύχεται καλή συνεργασία και επιτυχίες στο νέο προπονητή.

Τέλος, ο ΝΟΧ θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τον απερχόμενο προπονητή κ. Κοτρώτσιο Αλέκο για την τεράστια προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας, στα οποία ο ΝΟΧ γιγαντώθηκε.

Ένας επιτυχημένος κύκλος έκλεισε κατόπιν επιθυμίας του κ. Κοτρώτσιου να αποσυρθεί, σε συνεννόηση με το ΔΣ του ομίλου. Σε ευχαριστούμε κόουτς για όλες τις όμορφες στιγμές».
 

Επιστροφή