Έντονη ενόχληση Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών (VIDEO)
Σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο, βρέθηκε την Πέμπτη 27 Ιουλίου ο Γιώργος Πατούλης.
Κάποια στιγμή, όταν το κέφι άναψε, υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις.
Ωστόσο, όλες οι μέρες και οι περιστάσεις δεν είναι ίδιες και το ..τάιμινγκ που επέλεξε για να χορέψει ο περιφερειάρχης Αττικής, με τις πυρκαγιές ανά την επικράτεια να μαίνονται, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ όλων των Αθηναϊκών Μέσων Ενημέρωσης, έντονη είναι η ενόχληση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας μετά το ζεϊμπέκικο του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.
Κύκλοι της οδού Πειραιώς τόνιζαν ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του Γιώργου Πατούλη και μάλιστα είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην λάβει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις Περιφερειακές Εκλογές 2023.
Το περιστατικό αυτό έρχεται ως συνέχεια της αποπομπής του Νότη Μηταράκη από την κυβέρνηση, μετά την αποκάλυψη ότι την ώρα που καιγόταν η χώρα, εκείνος βρισκόταν σε διακοπές στην Πάτμο (διαβάστε εδώ το θέμα).
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει διαμηνυθεί τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και από τη Νέα Δημοκρατία, όποτε υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα γίνονται διορθωτικές κινήσεις.
Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη στην εκδήλωση για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, στο Ζάππειο, κάνει το γύρο των social media τις τελευταίες ώρες.



















