ΚΑΡΑΒΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Εκδήλωση για την απειλή που δέχεται ο Ευβοϊκός από τις ιχθυοκαλλιέργειες
Σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, στον Κάραβο Αλιβερίου, την Παρασκευή 14 Ιουλίου, με θέμα την «Ανάπτυξη Βιομηχανικών Ιχθυοκαλλιεργειών στον Ευβοϊκό».
Την ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλιβερίου σε συνεργασία με την ομάδα Συλλόγων και Φορέων “SOS EVOIKOS”. Παρά τον αφόρητο καύσωνα, αρκετοί πολίτες συμμετείχαν μαζικά και ενεργά.
Η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Ντόβολη και η ανάλυση από τον Γραμματέα του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Καρυστίας Σάκη Μπινιάρη.
Συμμετείχαν με παρεμβάσεις τους ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και συλλογικότητες της περιοχής.
Αναλύθηκαν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών στον Ευβοϊκό που θα καλύψει 22.000 στρέμματα στη θάλασσα και πολλά στρέμματα στη στεριά.



















