ΚΑΡΑΒΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Εκδήλωση για την απειλή που δέχεται ο Ευβοϊκός από τις ιχθυοκαλλιέργειες

ΚΑΡΑΒΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Εκδήλωση για την απειλή που δέχεται ο Ευβοϊκός από τις ιχθυοκαλλιέργειες
21 Ιουλίου 2023, 23:35
A+ A-
Παρά τον αφόρητο καύσωνα συμμετείχαν πολλοί πολίτες.

Σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, στον Κάραβο  Αλιβερίου,  την Παρασκευή 14 Ιουλίου,  με θέμα την «Ανάπτυξη Βιομηχανικών Ιχθυοκαλλιεργειών στον Ευβοϊκό».

Την ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλιβερίου  σε συνεργασία με την ομάδα Συλλόγων και Φορέων “SOS EVOIKOS”.  Παρά τον αφόρητο καύσωνα, αρκετοί πολίτες συμμετείχαν μαζικά και ενεργά.

Η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Ντόβολη και η ανάλυση από τον Γραμματέα του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Καρυστίας Σάκη Μπινιάρη.

Συμμετείχαν με παρεμβάσεις τους ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και συλλογικότητες της περιοχής.

Αναλύθηκαν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών στον Ευβοϊκό που θα καλύψει 22.000 στρέμματα στη θάλασσα και πολλά στρέμματα στη στεριά.

Επιστροφή