ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Παίρνει ...φωτιά η σχάρα στα χέρια του Θανάση!
Στα Ελληνικά θα πας για να κάνεις το μπανάκι σου στην ωραία παραλία της, με τα πανέμορφα νερά, τα οποία είναι ήρεμα και ρηχά. Γι' αυτό προτιμάται όλες τις μέρες του καλοκαιριού (ακόμη και όταν έχει αεράκι) και ιδιαίτερα από οικογένειες με παιδάκια!
Σίγουρα, όμως θα επισκεφθείς και τη ψαροταβέρνα του Μπάρμπα Στάθη για να απολαύσεις τα καλοψημένα ψάρια από τα χέρια του Θανάση Κρυσταλόγιαννη (φωτό πάνω), ο οποίος ξέρει καλά όλα τα ...κόλπα που χρειάζονται για καλό ψήσιμο.
Ο φακός του egnomi.gr τον πέτυχε πάνω από τα κάρβουνα, την ώρα που έψηνε μια μεγάλη ψαρούκλα. Κατά κύριο λόγο στο μενού του θα βρεις θαλασσινά πιάτα, αλλά όλο και κάτι άλλο θα ανακαλύψεις στον κατάλογο του... Εννοείται, πως το δικό τους φανατικό κοινό έχουν τα χειροποίητα ορεκτικά που φτιάχνουν!
Μπορεί να μη βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο, αλλά αν αγαπάς το καλό ψάρι και τα μερακλίδικα πιάτα, θα ψάξεις να βρεις τον "Μπάρμπα - Στάθη" στα Ελληνικά (δες εδώ το στίγμα του και τηλεφωνάκι).
Οπως δήλωσε ο ίδιος, όλο το καλοκαίρι παραμένει σταθερός στο πόστο του!