Αβγοσαλάτα
Υλικά:
• 4 αβγά βρασμένα και ψιλοκομμένα
• 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
• 2 καρότα τριμμένα
• 1 κ.σ. κάπαρη
• 2 κ.σ. μαϊντανός
• 2 κ.σ. άνιθος
• 3 κ.σ. μαγιονέζα
• 1 κ.σ. μουστάρδα
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα αβγά να είναι σφικτά.
Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε μία σαλατιέρα.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να ενωθούν όλα τα υλικά.
Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Όταν σερβίρουμε την αβγοσαλάτα, πασπαλίζουμε από πάνω με ψιλοκομμένο άνιθο και μαϊντανό.
Μπορούμε να φρυγανίσουμε ψωμί και να σερβίρουμε την αβγοσαλάτα από πάνω ή μπορούμε να την βάλουμε σε σάντουιτς ή να συνοδεύσουμε κρεατικά.
Καλή σας απόλαυση!