Πατατόπιτα

Πατατόπιτα
7 Ιουλίου 2023, 07:00
A+ A-
Δεν θα μείνει ψίχουλο!

Υλικά:

• 1,5 κιλό πατάτες

• 2 αβγά

• 80 ml γάλα

• 100 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

• 250 γραμ. φέτα

• 150 γραμ. σκληρό τυρί τριμμένο

• 50 ml ελαιόλαδο

• αλάτι

• πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για 20-30 λεπτά.

Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μεγάλο μπολ.

Αφού κρυώσουν ελαφρώς, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας.

Στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί σε ταψί και αδειάζουμε το μείγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 25-30 λεπτά.

 

Καλή σας απόλαυση!

Επιστροφή