ΧΑΛΚΙΔΑ: Απαράδεκτη εικόνα στη είσοδο πολυκατοικίας πίσω από το Ταχυδρομείο
Η έλλειψη παιδείας στην ελληνική κοινωνία αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα και είναι ορατό σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας καθημερινά και υπάρχουν πολλά παραδείγματα, που το αποδεικνύουν.
Η αρχιτέκτονας Ελίνα Ιωάννου, με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναδεικνύει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην είσοδο της πολυκατοικίας, στην οδό Αθηνάς, στην οποία διατηρεί γραφείο μαζί με την μητέρα της, πίσω από το Ταχυδρομείο της Χαλκίδας.
Νεαροί τρώνε πίτσες, πίνουν καφέδες και φεύγοντας αφήνουν πίσω τα σκουπίδια τους. Η φωτογραφία είναι ενδεικτική της κατάστασης και η Ελίνα Ιωάννου σημειώνει:
" Ζητάμε πολλά; Λίγο σεβασμό και μια στοιχειώδη παιδεία. Η κατάσταση που επικρατεί σε καθημερινή σχεδόν βάση πίσω από το Ταχυδρομείο Χαλκίδας.
Βγαίνεις από την πόρτα σου, από το σπίτι σου, το γραφείο σου και το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι αυτό.
Παρά τις παρατηρήσεις και ευγενικές παρακλήσεις σε εφήβους που οκ, ας κάτσουν όσο θέλουν, αλλά πέταξε τα στον κάδο που βρίσκεται 10 βήματα μακριά, πόσο δύσκολο;"




















