ΩΡΩΠΟΣ: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 69χρονη σε παραλία
Ένας 24χρονος Πακιστανός στον Ωρωπό, επιχείρησε να βιάσει μια 69χρονη λουόμενη στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου. Ο δράστης της επίθεσης κατάφερε να βγάλει το μαγιό της έντρομης 69χρονης.
Η γυναίκα -ευτυχώς- στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της διότι από το σημείο περνούσε ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλήφθηκε το συμβάν και με τις φωνές του έτρεψε σε φυγή τον δράστη, ο οποίος απομακρύνθηκε με ένα πατίνι.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ασφάλεια Καλάμου και στην Ομάδα ΔΙΑΣ που εδρεύει στην περιοχή. Σύμφωνα με το κέντρο της Άμεσης Δράσης ο 24χρονος λίγο νωρίτερα είχε κινηθεί απειλητικά και σε άλλες δύο γυναίκες οι οποίες επίσης κατήγγειλαν το γεγονός.
Η 69χρονη σε κατάσταση σοκ και με φριχτούς πόνους στη μέση και στην πλάτη της διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίστηκαν.
Τελικά οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν 24χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πως βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια, ζει και εργάζεται στο Άργος και δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.
Μιλάει λίγα ελληνικά και στην περιοχή του Ωρωπού βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες φιλοξενούμενος σε συγγενικό του πρόσωπο που του έδωσε και το πατίνι για να κινείται.



















