ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ: Στη φυλακή οι 7 από τους 8 τελευταίους κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ: Στη φυλακή οι 7 από τους 8 τελευταίους κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης
7 Ιουνίου 2023, 12:12
A+ A-
Κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά την απολογία τους στον Ανακριτή.

Με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι επτά από τους οκτώ νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε ο 8ος κατηγορούμενος. Πρόκειται για έναν 20χρονο, που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του.

Οι προφυλακισθέντες και ο 20χρονος, που έμεινε ελεύθερος, αναγνωρίστηκαν από την 12χρονη μετά την τελευταία κατάθεσή της. Όλοι οι κατηγορούμενοι  προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού στον Κολωνό, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας.

Οι ισχυρισμοί των 7 δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα και οι κατηγορούμενοι πήραν το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ο 8ος κατηγορούμενος, ο 20χρονος που αφέθηκε ελεύθερος, επικαλέστηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επιστροφή