ΧΑΛΚΙΔΑ: Δύο νεαροί επέβαιναν σε κλεμμένο δίκυκλο - Συνελήφθη ένας 16χρονος από το Λιμεναρχείο

31 Μαΐου 2023, 19:55
A+ A-
Έπιασαν και τον πατέρα του συλληφθέντα για παραμέληση της εποπτείας του. Αναζητείται ο δεύτερος νεαρός.

Επεισοδιακή σύλληψη ενός 16χρονου Έλληνα σημειώθηκε βραδινές ώρες της Τρίτης 30 Μαΐου, στην οδό Καραολή, στη Χαλκίδα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου εντοπίστηκε δίκυκλο όχημα με δύο νεαρούς επιβαίνοντες. Ο οδηγός, αγνοώντας το σήμα των στελεχών του Λιμεναρχείου να σταματήσει για έλεγχο, έριξε το  όχημα στο οδόστρωμα και τράπηκε σε φυγή.

Ο 16χρονος συνεπιβάτης του ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, καθώς το δίκυκλο φέρεται ως κλεμμένο. Στη συνέχεια  ακολούθησε η σύλληψη του 45χρονου πατέρα του 16χρονου.

Ο πατέρας συνελήφθη για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 360 του Ποινικού Κώδικα περί «παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση, ενώ αναζητείται ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Επιστροφή