Μπισκότα κανέλας

Μπισκότα κανέλας
15 Μαΐου 2023, 07:00
A+ A-
Τραγανά, πεντανόστιμα και πανεύκολα!

Υλικά:

• 200 γραμ. αλεύρι γ.ο.χ.

• 125 γραμ. βούτυρο

• 50 γραμ. ζάχαρη άχνη

• 1 κ.γ. κανέλα

• κρυσταλλική ζάχαρη (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση:

Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα το βούτυρο με την άχνη και την κανέλα.

Αφού αφρατέψει το βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μαλακό ζυμάρι.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε το ζυμάρι ανάμεσα σε 2 αντικολλητικά χαρτιά και με έναν πλάστη ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών.

Με ένα κουπάτ κάνουμε μπισκότα στο σχήμα που επιθυμούμε και τα ακουμπάμε προσεκτικά σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Προαιρετικά, πασπαλίζουμε τα μπισκότα μας με κρυσταλλική ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.

 

 

Καλή σας απόλαυση!

Επιστροφή