ΑΙΔΗΨΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 5-2: Εριξαν την αυλαία σε μια υπέροχη χρονιά

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 5-2: Εριξαν την αυλαία σε μια υπέροχη χρονιά
1 Μαΐου 2023, 11:34
A+ A-
Με ανατροπή από 0-2 η νίκη των βορείων.

 

Το ματς που έριξε την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος Α' Εύβοιας ήταν αυτό ανάμεσα στην Αιδηψό και τη Μακρυκάπα, με την πρώτη να κερδίζει εντυπωσιακά (5-2) και να κλείνει μια υπέροχη χρονιά, με την κατάκτηση της 4ης θέσης, ενώ την ακολούθησε στην 5η θέση η τελευταία αντίπαλός της.

Η νίκη ήρθε με ανατροπή, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ που πέτυχαν ο Θανάσης Κικίδης και ο Νίκος Λειβαδίτης στο 15' και στο 22' αντίστοιχα.

Στο 30' ο Παναγιώτης Καραγκούνης μείωσε σε 2-1 και με αυτό το σκορ έληξε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι "Λύκοι" δέχθηκαν ...καταιγισμό από τους γηπεδούχους. Ισοφάρισε ο Γιάννης Σουλιάδης στο 50' και ο Δημήτρης Καρατζούδης στο 58' έδωσε στην Αιδηψό για πρώτη φορά το προβάδισμα (3-2), που το μεγάλωσε με δυο γκολ ο Ισμαήλ Φετάχου στο τελευταίο 10λεπτο (83', 89').

Το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν για τη μεγάλη κατηγορία το έκανε ο Αντώνης Λιαγκάκης που είχε για βοηθούς την Ελένη Καραβά και τον Διονύση Παυλάτο.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θανάσης Αναγνώστου): Δ. Σουλιάδης, Καρατζούδης, Καραγκούνης (60′ Βασιλείου), Α. Γιουκάι (75′ Ε. Γιουκάι), Γάσπαρης, Α. Σουλιάδης (60′ Δημητρίου), Μ. Σουλιάδης, Ι. Σουλιάδης, Φώτου (67′ Ι. Μπιμπάι), Μαυροζούμης (75′ Φετάχου), Αναστασιάδης.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βαγγέλης Ζέρβας): Πάττας, Γκέκας, Κικίδης, Γκρινιάρης, Μπελίτσος, Πασάι (67′ Κηρύκος), Λειβαδίτης, Αργυρίου, Σίδερης, Κονόμι, Σ. Στούμπος.

Επιστροφή